featured

Shiba Inu yakım işlemlerinde göze çarpan bir değişiklik var! Fiyat hareketi kısıtlanıyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu’nun yanma istatistikleri Eylül ayının başından bu yana çok değişti.

Kripto analitik portalı CryptEye’ye göre, SHIB yanma oranı sonbaharın başlangıcından bu yana yaz sezonuna kıyasla yavaşladı. Yazın üç ayında yaklaşık 12 milyar adet Shiba Inu token’ı yakıldı. Bu da ayda ortalama 4 milyar token yakıldığı anlamına gelir. Geçen bir buçuk ayda ise sadece 2,36 milyar SHIB, ölü adreslere gönderildi. Böylece, sonbaharın başlangıcından bu yana Shiba Inu’nun yanma oranındaki azalma %60,6’dır.

Shiba Inu

İlginç olan şu ki, yanma oranı azaldıkça meme coin’in fiyatı da düştü. Böylece fiyat, Eylül başından beri %15,5 oranında bir düşüş kaydetti. Görünüşe göre kripto para biriminin fiyatı düştükçe daha az maliyetle daha fazla yakım yapılabilir. Ancak yine de bunun hiçbir etkisi olmadı. Sonuç olarak, Shiba Inu yakmanın genel resmi yavaş yavaş değişiyor.

Şimdiye kadar, SHIB token’larının %41,038’i yakıldı. Bu da 410,38 trilyon token’a eşdeğerdir. Gözde meme coin’in dolaşımdaki arzının hâlâ %58,96’sı mevcut. Bu, şu anki mevcut değeri olan 0,0000103 dolarlık fiyatla projenin kapitalizasyonunu 5,68 milyar dolara getiriyor.

Shiba Inu yakımı hakkında daha fazla bilgi

Şu anda, SHIB token’ları dört ölü adrese göndererek yakılıyor. Ancak projenin geliştirilmesinde yer alan kişilerin açıklamalarına göre, süreç yakında yeni bir dönüş gerçekleştirecek.

Bu nedenle, meme coin’in yakın zamanda piyasaya sürülen Shiba Eternity oyununun yanı sıra uzun zamandır beklenen Layer-2 protokolü Shibarium aracılığıyla yakılması bekleniyor. Ancak detaylar henüz açıklanmadı.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin