featured

Shiba Inu yakma oranındaki artış fiyata istikrar kazandırıyor! İşte, takip etmeniz gereken son gelişmeler…

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu, yakma oranında kayda değer bir artış yaşadı. Shibburn’den alınan veriler göre yakma oranı son 24 saat içinde %113’lük bir büyüme gerçekleştirdi. Bu, 179 milyondan fazla SHIB token’ının ölü cüzdanlara gönderildiği anlamına gelmektedir.

Shiba Inu

Shiba Inu yakma oranı, CoinMarketCap’ten alınan verilere göre dolaşımdaki arzı şu anda 589 trilyon civarında sabitlenmiş olan meme coin’in deflasyonist durumunu belirlemek için tartışmasız en önemli ölçümdür. İstikrarlı bir şekilde artan yanma oranıyla birlikte, artık meme coin ekosistemiyle ilgili olarak takip edilmesi gereken bir dizi önemli artı var.

Shiba Inu ekosisteminde neler oluyor?

Bu artılardan biri, Shiba Inu token’ının fiyatına bağlıdır. Yakma oranı, alıcılardan gelen taleple eşleşmesi durumunda fiyatın hızla yükselmesine yardımcı olabilecek bir arz azaltma yöntemidir. Gözde meme coin’in son analizine göre yakım oranındaki son artış, 24 saatlik işlem hacmini %21 oranında artırarak 105 milyon dolara yükseltti.

SHIB fiyatı, olumlu duygular içerisinde bir yükseliş ivmesi yaratmayı başardı. Fiyat, son 24 saat içinde %0,71 oranında bir artış kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 0,000007766 dolar civarında işlem görüyor.

Shiba Inu ekosistemi son zamanlarda oldukça iyi haberlere ev sahipliği yapıyor. Ekosistemin lider geliştiricisi Shytoshi Kusama, bu yıl Blockchain Fütürist Konferansı’nda konuşmacılardan biri olarak yer alacak.

Kusama’nın tanınması, Shiba Inu’nun blockchain ve daha geniş Web3.0 ekosisteminin evrimindeki rolünün tanınması anlamına gelir. Konferansta ana ağda lanse edilecek Shibarium ile Shiba Inu ekosistemi, merkezi olmayan finans (DeFi) ekosisteminde bir güç olarak gerektiği gibi rekabet etme yolunda ilerliyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir