Santiment paylaştı: Sıradaki yükselişe bu 2 altcoin öncülük edebilir!
Santiment paylaştı: Sıradaki yükselişe bu 2 altcoin öncülük edebilir!

Santiment paylaştı: Sıradaki yükselişe bu 2 altcoin öncülük edebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bugün erken saatlerde yayınlanan bir tweet’te, blockchain istihbarat firması Santiment, Chainlink’in (LINK) kripto para birimi alanında üçüncü bir trend olduğunu ortaya koydu. Gönderiye göre altcoin, son 48 saat içinde %20’den fazla etkileyici bir yükseliş yaşayarak trend olmuş durumda. Sonuç olarak, LINK 3 ayın en yüksek fiyatı olan 8,34 dolara yükselmeyi başardı.

Tweet’e göre, LINK’in fiyatındaki artışa kripto para biriminin işlem hacmindeki artış da eşlik etti. Dün, LINK yaklaşık 347.72 milyon dolarlık zincir içi hacme sahipti ve bu, bu yılın en yüksek hacmi olarak kayıtlara geçti. İstihbarat firması, altcoin fiyatının kısa vadede 10 dolara kadar çıkabileceğini tahmin etti.

Basın zamanında CoinMarketCap, LINK’in 8,15 dolardan işlem gördüğünü belirtti. 3 ayın en yüksek seviyesi olan 8,34 dolardan düşmesine rağmen, kripto para birimi hâlâ %16’dan fazla artış göstermiş durumda. LINK, iki pazar lideri olan Bitcoin (BTC) ve Ethereum’u (ETH) sırasıyla %17,40 ve %16,98 oranında geride bırakmayı başardı.

LINK’in fiyatı geçtiğimiz günlerde tırmanabilse de lider altcoin ETH bu dönemde 1.895 dolar civarında konsolide oldu. Yine de Santiment, ETH için en son pazar içgörülerini bugün ikinci bir tweet ile paylaştı. İçgörü raporunda firma, ETH’nin 2 bin doların üzerine çıkabileceğini ve önümüzdeki birkaç hafta içinde potansiyel olarak daha da yükselebileceğini tahmin etti.

Rapora göre, ETH ile ilgili tartışmaların yüzdesi, lider altcoin’in 2023’teki en düşük seviyesine düşmüş durumda. Ancak Santiment, bunun endişe edilecek bir durum olmadığına inanıyor.

Firma, yaklaşmakta olan potansiyel bir fiyat dibinin en önemli işaretlerinden birinin, yatırımcıların zarar ederken daha yüksek seviyede işlemler yapmaya başlaması olduğunu belirtti. Santiment, oranın hâlâ kâr elde etmekten yana olduğunu, ancak büyük bir farkla olmadığını belirtti.

Aynı raporda, son 30 gün içinde aktif olan kısa vadeli ETH adreslerinin şu anda ortalama % -0,35 getiri sağladığı ve son 365 gün içinde aktif olan daha uzun vadeli adreslerin ortalama %14,9 arttığı ortaya koyuldu.

Santiment’e göre, ETH’nin tekrar iyi bir satın alma fırsatı sunabilmesi için bu yüzdelerin her ikisinin de negatif olması gerekiyor. Ancak, bu yüzdelerin her ikisinin de nötre oldukça yakın olduğu gerçeği göz önüne alındığında, şu an ETH satın almak için kötü bir zaman olmaktan çok uzak olduğu belirtildi.

ETH paralarının ezici bir çoğunlukla kendi kendine gözetim altında tutuluyor olması, bir başka olumlu gösterge olarak değerlendirildi. Şu anda kripto paraların %7’sinden daha azının değişim platformlarında saklandığı belirtilerek, büyük satışların meydana gelme olasılığının oldukça düşük olduğu tahmin ediliyor.

Raporun devamında, topluluk kazanç için LINK ve Ripple (XRP) gibi diğer üst düzey piyasa değeri varlıklarına da bakıldığında kripto para birimi alanında iyi şeyler olduğu belirtilerek rapor tamamlanmış oldu. Santiment’in içgörü raporunda yer alan yükseliş metrikleri göz önüne alındığında, firma ETH’nin önümüzdeki birkaç hafta içinde 2.000 doların üzerine çıkamaması için bir neden görmüyor.

Son 24 saat içinde ETH’nin fiyatında %0,61’lik bir düşüş yaşandığı ve yazının yazıldığı sırada 2 bin doların altında işlem görmeye devam ettiği belirtiliyor. Bu kaybın bir sonucu olarak, ETH’nin fiyatı yazının yazıldığı tarihte 1.893,80 dolardı ve altcoinin haftalık performansı da % -5,74’e düştü.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin