featured

Teknik veriler olumlu: Shiba Inu, başarısız koparma girişiminin ardından pes etmedi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu’nun pes etmeye niyeti yok.

Shiba Inu’nun piyasadaki en son performansı, büyük ölçekli bir geri dönüş olasılığı neredeyse her gün arttığından, yatırımcılarını endişelendirdi. Ancak piyasadaki en son hareketler, savaşın hâlâ devam ettiğini gösteriyor.

Gözde meme coin’in en son koparma girişiminin başarısızlıkla sonuçlandığı açıktı. Çünkü token, yatırımcılardan yeterli satın alma desteği bulamadı ve direnç noktasının üzerinde bir tutunma şansı bulamadan geri çekildi.

Shiba Inu grafik

Şans eseri, meme coin tüm desteğini kaybetmedi. Trend çizgisi direnci etrafında konsolidasyona girdi ve bir süre boyunca yatay bir trendde hareket etti. Bu, hareketin soğumasına ve yukarıda belirtilen direnç noktasının üzerine çıkmak için başka bir girişimde bulunmasına izin verecek önemli bir faktör hâline gelebilir.

Hâlâ umut var

Son altı günde SHIB, destek görevi görebilecek 200 günlük hareketli ortalamadan sıçradıktan sonra yaklaşık %10 oranında değer kazandı. Ne yazık ki, boğaların fiyatı direnç noktasının üzerine çıkarmak için yeterli fon bulup bulamayacağı henüz belli değil.

Geçen sefer Shiba Inu hacmi %500’den fazla bir artış yaşamıştı. Hacimdeki bu büyük artış fiyatı trend çizgisinin üzerine çıkarmak için yeterli değildi.

Shiba Inu’nun başarılı olacağı tek durum, yüksek miktarda kaldıraçlı pozisyonla desteklenen piyasa çapında bir toparlanmadır. Kurumsal yatırımcıların henüz piyasaya girmediği göz önüne alındığında, perakende şirketlerinin SHIB gibi varlıklar için bile önemli hareketlere neden olacak kadar fon sağlaması şu anda pek mümkün değil.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin