Shiba Inu Aralık ayı performansı nasıldı?

Shiba Inu (SHIB) Aralık ayı performansı nasıldı? Veriler ne söylüyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Meme kripto para birimi Shiba Inu, 2021’de muazzam bir büyüme kaydetmesine rağmen, token, yeni adresler eklemenin yanı sıra sermaye çıkışları kaydederek yılın son ayını karışık bir notla kapatıyor.

1 Aralık ile 30 Aralık arasında SHIB, sahip sayısını 1.021.997’den 1.103.302’ye yükselterek 81.305 yeni sahip ekledi.

Shiba Inu adres sayısı
Shiba Inu adres sayısı

Bununla birlikte, sahiplerinin metrik büyümesi, ay boyunca %24,96 oranında düşen kripto paranın piyasa değerine yansımadı. Ayın başında SHIB’nin piyasa değeri 24.79 milyar dolar iken, 31 Aralık itibariyle bu rakam 18.60 milyar dolara düştü.

Shiba Inu piyasa değeri
Shiba Inu piyasa değeri

kripto para genel kripto piyasası düzeltmesinden kurtulamadı ve fiyat Aralık ayında %24’ün üzerinde düştü. SHIB, yazı yazılırken 0.000034 dolardan işlem görüyordu.

SHIB yeni adresler eklemesine rağmen satış baskısı altında

SHIB son aylarda birkaç dönüm noktasına ulaşmış olsa da, token, bir milyonun üzerinde kalmayı başaran artan sayıda sahibe rağmen Aralık ayında sabit satış baskısı altında kaldı.

Bu, yeni sahiplerin Shiba Inu’nun aşağı yönlü olan satış baskısını dengeleyecek yeterli sayıda SHIB satın almadıkları anlamına geliyor.

Özellikle, yeni sahipler hala yeni bir SHIB fiyat rallisine bahis yapıyor olabilir ve yeni katılımcıların küçük ölçekli yatırımcılardan oluştuğu iddia edilebilir. Bu tür küçük yatırımcılar için SHIB, Bitcoin gibi diğer varlıkların aksine dahil olabilecekleri uygun fiyatlı bir fırsat sunuyor.

SHIB yakımına rağmen fiyat düşüyor

İlginç bir şekilde, SHIB geliştiricilerinin token yakma gibi girişimlerde bulunmasına rağmen fiyat düşüşü geldi. Daha önce bildirildiği üzere, 20-26 Aralık tarihleri arasında toplam 1.140.746.704 SHIB jetonu yakıldı.

Yakma faaliyetlerinin SHIB mevcudiyetini azaltmada kritik bir etkisi var, bu da sahiplerin olumlu bir fiyat hareketini tetiklemek için bir destek olarak hareket etmesini umduğu bir şey.

Başka yerlerde, SHIB’in piyasa değerinin düşmesine rağmen, token 2021’in en popüler kripto para birimleri arasında yer almaya devam ediyor. Raporumuz, 188 milyondan fazla görüntülenen ‘Dogecoin katilinin’ bu yıl en çok görüntülenen dijital varlık olduğunu ve onu Bitcoin’in takip ettiğini gösteriyor.

Son olarak, SHIB’in piyasa değerine dayalı olarak ilk meme kripto para birimi Dogecoin’i geride bıraktığını belirtmekte fayda var.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin