featured

Shiba Inu analizi: SHIB fiyatı, Shibarium lansman sorunlarının ardından 0,00001 dolara geri dönebilir mi?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merakla beklenen Shibarium L2 ağının 16 Ağustos’taki lansmanı teknik köprüleme sorunlarıyla dolu. Ayrıca popüler bir Shiba Inu yöneticisi olan Lucie Shib de potansiyel istismar risklerine karşı uyarıda bulundu. Sonuç olarak SHIB sahipleri geçtiğimiz hafta boyunca işlem faaliyetlerini azalttı. SHIB fiyatı önümüzdeki günlerde düşüş trendinden çıkabilir mi?

Shiba Inu sahipleri işlem faaliyetlerini azalttı!

Shiba Inu sahipleri geçtiğimiz hafta boyunca işlem faaliyetlerini azalttı. Aşağıda gösterildiği üzere SHIB İşlem Sayısı 12 Ağustos’ta 16.500’ü aşarak fiyatı son 4 ayın zirvesi olan 0,000011 dolara çıkarmıştı. Buna karşın, 21 Ağustos’ta yalnızca 5.601 işlem kaydedildi ve bu da geçtiğimiz hafta ağ faaliyetlerinde yüzde 66’lık bir düşüşe işaret ediyor.

Ağ aktivitesindeki bu düşüş, son zamanlarda yaşanan Shibarium FUD ve kripto piyasasındaki endüstri çapındaki gerilemeden kaynaklanmış gibi görünüyor.

İşlem Sayısı, günlük onaylanan işlem sayısını takip ederek bir blok zinciri ağında gerçekleşen ekonomik faaliyet düzeyini tahmin eder. Ağ aktivitesindeki bir düşüş tipik olarak temelde yatan yerel tokenın daha az kullanıldığı anlamına gelir.

Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, SHIB İşlem Sayısındaki yüzde 66’lık düşüşü çift haneli bir fiyat düşüşü takip etti. Bununla birlikte bir hafta süren satışların ardından, borsalardaki alım satım faaliyeti şimdi yaklaşan bir ivme değişimine işaret ediyor.

SHIB fiyatı yükselebilir mi?

İlginç bir şekilde borsalardaki son alım satım faaliyetleri Shiba Inu boğalarının yükselişin tersine dönmesi umuduyla alım emirlerini biriktirmeye devam ettiğini gösteriyor. Boğalar, geçen hafta verilen 1,5 trilyon SHIB emrine kıyasla 400 milyar artışla 1,9 trilyon SHIB satın almak için aktif emir verdi. Bu arada satış emirlerinin hacmi 1,2 trilyon SHIB tokeninde sabit kaldı

SHiba

Exchange On-chain Market Depth grafiği, tanınmış kripto borsalarına verilen aktif emirlerin gerçek zamanlı fiyat dağılımını göstermektedir. “Buy/Ask” duvarı, 700 milyar SHIB tokenı gibi şaşırtıcı bir rakamla “Sell/Bid” tarafının üzerinde yükseliyor. Bu durum, yatırımcılar devam eden FUD’un temizlenmesini beklerken SHIB için piyasa talebi sıkıntısı olmadığını gösteriyor.

Shibarium L2 ağını çevreleyen ilk sorunları çözdükten sonra SHIB, 0,000011 doları tekrar geri almak için ivme kazanabilir.

SHIB fiyat tahmini: Kırılmadan önceki konsolidasyon

Yukarıda özetlenen veri noktalarından çıkarımlar yaparak Shiba Inu muhtemelen başka bir SHIB fiyat kırılmasından önce 0.000008 dolar civarında konsolide olacaktır. Mevcut Shiba Inu sahiplerinin satın alma fiyatı dağılımını gösteren In/Out of Money Around Price (IOMAP) verileri de bu öngörüyü doğruluyor.

Aşağıdaki grafikte görüldüğü gibi, 118.980 sahip ortalama 0,000008 dolar fiyattan 64,03 trilyon SHIB satın almıştır. Boğalar, alım emirlerini yığmaya devam ederlerse bu aralıktan bir toparlanma girişiminde bulunabilirler. Ancak yavaşlayan ağ faaliyeti devam ederse boğalar 0,000006 dolar civarında önemli bir alım duvarı daha inşa edebilir.

Buna karşılık, yükseliş eğilimli tüccarlar 0,000011 dolara doğru erken bir toparlanma rallisine öncülük edebilir. Ancak bu durumda 355.230 sahibinin ortalama 0,000011 dolar fiyattan 273,8 trilyon SHIB satın alması düşüş eğilimini tetikleyebilir.

Bununla birlikte ekip Shibarium L2 sorunlarını derhal çözerse SHIB 0,000014 dolara doğru başka bir ralli için ivme kazanabilir.

beincrypto

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir