Shiba Inu 73 günlük modeli sonlandırıyor: İşte SHIB için beklenen senaryo!
Shiba Inu 73 günlük modeli sonlandırıyor: İşte SHIB için beklenen senaryo!

Shiba Inu 73 günlük modeli sonlandırıyor: İşte SHIB için beklenen senaryo!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu direnç çizgisiyle oluşturduğu 73 günlük modeli sonlandırmak üzere. İşte Shiba, Bitcoin ve Ethereum analizi…

Bitcoin (BTC)

BTC movement

Bitcoin (BTC), 24 Ocak’tan bu yana yükselen bir destek çizgisiyle birlikte artıyor. BTC’nin boğa görünümüne kavuşmasına yardımcı olan bir mum çubuğu oluşturduğu 18 Nisan’da bu çizgi doğrulandı.

Yukarı doğru hareket, BTC 42.279 dolarda yer alan 0,382 Fib geri çekilme direnç seviyesine ulaşana kadar devam etti.

BTC yükselmeye devam ederse, bir sonraki direnç 44.550 dolar olacak. Bu, 0,618 Fib geri çekilme direnç seviyesidir ve alçalan bir direnç çizgisiyle (kesikli) çakışmaktadır.

Ethereum (ETH)

ETH Resistance

Ethereum (ETH), 3 Nisan’dan bu yana azalan bir direnç çizgisiyle birlikte düşüyor. Kripto para birimi 20 Nisan’da 2.883 dolara geriledi.

ETH yükselişe geçerse 3.233 dolar ile 3.315 dolar arasında güçlü bir direnç var. Bu, 0,5 – 0,618 Fib geri çekilme direnç seviyesi. ETH bunu kırmayı başarana kadar kısa vadeli trend yükseliş olarak kabul edilemez.

Shiba Inu (SHIB)

SHIB Resistance

SHIB, 13 Şubat’tan bu yana alçalan bir direnç çizgisini takip ederek – düşüyor. Bunu yaparken, en son 12 Nisan’da olmak üzere 0,000022 dolarda üç kez sıçradı. Bu da alçalan direnç çizgisine doğru yukarı doğru bir hareket başlattı.

SHIB’in 0,000022 dolar alanından mı yoksa direnç çizgisinden mi kırılacağı, trendin yönünü belirleyecek. O yüzden bu seviyeyi ziyaret ettiğinde SHIB’e daha dikkatli yaklaşmalısınız.

Çarşamba günü erken saatlerde 159 milyon SHIB’lik tek bir transfer de dahil olmak üzere geçen hafta 1,2 milyar Shiba Inu tokeni yakıldı. Shiba Inu yakımlarını izleyen Shibburn’den elde edilen veriler, toplam 84 işlemde çıkmaz adreslere toplam 1,2 milyar SHIB gönderildiğini ortaya koydu. Bu da SHIB fiyatının yükselmesini sağlayabilir.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin