featured

Shiba Inu, yatırımcıların beklediği yüzde 33’lük ralliyi yapabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu, 0,0000756 dolar seviyesinin üzerinde işlem görüyor. Dolayısıyla bu seviye destek noktası olarak doğrulandı. Bununla birlikte 21 Haziran’da altcoin, önemli bir teknik direnç noktasının kırılmasına tanık oldu. Peki, bütün bunların ışığında meme coin için beklenen ralli gerçekleşecek ve fiyatı 0,00002 dolar seviyesine ulaşabilecek mi?

SHIB alıcıları hızlı hareket eden 20 günlük EMA seviyesini geri kazandı.

Shiba Inu için gün içi işlem hacmi %444,5 oranında bir artış ile 1,76 milyar dolara ulaştı.

11 Haziran’da, 0,00001 dolarda bulunan boyun çizgisinden azalan üçgen şekli ile meme coin’in fiyatı %26 oranında değer kaybetti ve 0,000007179 dolara kadar düştü. Bununla birlikte, alıcılar 0,00000756 dolarda bulunan destek noktasına gözlerini dikti. Buraya yönelik çoklu testler, yüksek talep bölgesinin yeniden kazanılmasına olanak sağladı.

Shiba Inu grafik

Dahası, Bitcoin 20,000 dolarda bulunan destek noktasını korumaya devam ederken gelişen piyasa hissiyatı ile son yakım işlemlerinin birleşmesiyle beraber meme coin’in fiyatı 21 Haziran’da %31,8 oranında arttı.

Ani yükseliş, azalan trend çizgisi ve 20 günlük EMA’nın birleştiği 0,00001 dolarda bulunan direnç noktasını kırdı. Bu da Shiba Inu sahipleri için bir kurtarma fırsatı sundu. Bununla birlikte, günlük muma eklenen uzun fitil reddi, satıcıların daha yüksek seviyeyi savunduklarını gösteriyor.

Bugün, meme coin’in değeri %7,3 oranında düşüş yaşadı ve bu söz konusu dirence yeniden test yapılmasına sebep oluyor.

SHIB fiyatı kırılan direnç noktasının üzerinde kalırsa, alıcılar 0,00002 dolara bir boğa rallisi yapabilir.

Alternatif olarak, 20 günlük EMA’nın veya azalan trend çizgisinin altında kapanan bir mum, Shiba Inu’nun fiyatını destek noktasına geri çekebilir.

Shiba Inu için bazı teknik göstergeler

MACD göstergesindeki belirgin bir yükseliş ayrışması, altta yatan yükseliş eğilimindeki büyümeyi gösterir. Olumlu bir geçişin ardından, MACD ve sinyal hattı orta hattan bir yükseliş kırılmasına yaklaşıyor.

Nisan ayının sonundan bu yana, SHIB fiyatı Bollinger bandı göstergelerinin orta ve nötr çizgisinin altında işlem gördü. Bununla birlikte son fiyat artışı, meme coin’i nötr çizginin üzerine iterek, yatırımcıların duyarlılığında bir iyileşmeyi vurguladı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin