Piyasada iyileşme yaşanırken Dogecoin katilinde token yakma işlemi devam ediyor…

Shiba haberleri: Meme coin satış sinyalleri mi paylaşıyor? Yatırımcılar ne yapmalı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son zamanlarda Shiba haberleri bir hayli azaldı. Kripto piyasasının günemi LUNA olması nedeniyle diğer varlıkların gelişmeleri geride takip edildi. Dogecoin katili ise Robinhood listelemesinden sonra piyasaya bağlı olarak suskun kaldı. Listeleme ile iyi bir ivme yaşasa da sonrasında geriye dönüş başlattı.

Shiba haberleri için en güncel Shiba burn, Metaverse gibi alanlarda bilgi geliyor. Ancak son olarak bir raporda meme coinin düşüş yaşayacağı öngörüldü.

Yeni bir rapor, memecoin Shiba Inu (SHIB), bu yıl piyasa katılımcılarının çoğunluğunun “sattığını” belirtmesiyle keskin kayıplara yöneliyor. Blockchain veri firması Finder’ın bir raporuna göre katılanların %73’ü yatırımcıların satması gerektiğini düşünüyor.

Shiba haberleri: Finder raporu SHIB için görüşlerini açıkladı

Finder, Nisan ayına kadar 36 fintech uzmanıyla anket yaptı. Genel fikir birliği, Shiba’nın 2022 yılına kadar kademeli olarak değerini kaybedeceğini öngörüyor. 2030 yılına kadar uzmanlar sıfıra yakın bir değere sahip olacağını düşünüyor. Finder raporu ise tokenın bu yıl 0.00001875 dolarda bitirmesini bekliyor.

Neden SHIB satmalısınız?

Finder analistleri, SHIB gibi meme coinlerin çok az fayda sağladığı ve fiyatlarının hype tarafından desteklendiği konusunda genel bir fikire sahip. Raporda,

“Pazar gitgide olgunlaşıyor. Yatırımlar kaliteli ve değerli varlıklara kaydıkça SHIB gibi coinler ölecek.”

SHIB/USDT Günlük grafik

Shiba coin kaç dolar?

SHIB son 24 saatte %1,7 düştü ve bu yıl şimdiye kadar değerinin %63’ünü kaybetti. Son 7 gün içinde neredeyse yüzde 20’yi gören bir değer düşüşü var. Son ay içinde ise %48’lik geri çekilme gördü. Şimdi ise 0,00001228 dolardan alıcı buluyor.

Shiba Inu son 3 aylık görünüm

Shiba İnu TL fiyatı

Shiba haberleri, Finder raporları ile bu şekilde gelişti. Shiba İnu TL fiyatı ise 0,00019 şeklinde. TRY/USD paritesinin hareketliliğinden dolayı SHIB/TRY paritesinde hafif bir kıpırdama var.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin