Do Kwon’un yakalanma kararı kırmızı bültene eklenecek mi?

Terra Luna’da yaprak dökümü: Ekibin hukuk sorumlusu gemiyi terk etti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Luna Vakfı, kendi içinde de kayıplar yaşamaya başlıyor. Yabancı haber kaynaklarına göre ekibin hukuk sorumlusu yaşanılan son durumlardan sonra istifa ettiğini açıkladı. 

Terraform Labs’deki şirket içi hukuk ekibi, Terra’nın algoritmik stabilcoini kripto pazarlarında hasara yol açmasından kısa bir süre sonra istifa etti. Konuyu yakından takip eden kişi, The Block’a yasal işlemlerin artık dış danışman tarafından yürütüldüğünü belirtti.

Terraform Labs’ın genel danışmanı Marc Goldich, baş şirket danışmanı Lawrence Florio ve baş dava ve düzenleyici danışman Noah Axler’ın LinkedIn profilleri üzerinden Mayıs ayında şirket çalışmaları sonlandırdıkları görüldü.

Terra Luna ekibinden ilk istifa haberleri geldi

Geçen hafta başlayan Terra Luna krizi, azalmış olsa da halen tazeliğini koruyor. Kurucu Do Kwon, kurtarma için ise en güçlü olarak çatallama modelini ortaya koyuyor. Ancak bu da mağdurların tepkisine yol açtı.

Şirket sözcüsü, “Geçen hafta Terraform Labs için zorlu geçti. Son günlerde az sayıda ekip üyesi istifa etti” dedi ve ekledi:

“Ekip üyelerinin büyük çoğunluğu, projenin misyonunu gerçekleştirme konusunda kararlı bir şekilde çalışmalara devam ediyor. Terra, inanılmaz derecede tutkulu bir topluluğa sahip. Yeniden inşa edileceğine dair net bir vizyona sahip olan bir ekip halen çalışıyor. Şimdi odak noktamız, Terra ekosistemini canlandırma planımızı uygulamak.”

2018 yılında Do Kwon ve Daniel Shin tarafından kurulan Terraform Labs, Terra blok zincirinin arkasındaki itici bir güç. İhraç bazında üçüncü en büyük stablecoin olan Terra’nın UST’si, geçen hafta başında 1 dolarlık hedef fiyatından keskin bir şekilde ayrıldı. Milyarlarca dolarlık Bitcoin satıldı ve Terra’nın yerel para birimi LUNA’nın eşi benzeri görülmemiş hacimlerde , sabitleyiciyi geri yüklemek için çılgınca bir girişimde bulunuldu. Ancak bu hamleler karşılığını bulmadı.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin