Kripto para borsası, aralarında Shiba’nında yer aldığı 6 kripto parayı listeliyor…

Shiba grafik: Bu bölge tam 4 kez test edildi, kırılım gelecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu (SHIB) direnç ve destek seviyeleri arasındaki yakınsama noktasına tarafsız bir şekilde yaklaşıyor. Yakın gelecekte belirleyici bir hareket olması muhtemel gözüküyor. Shiba grafik için en fazla dikkat çeken detay ise, yaklaşık 3 aydır aynı bölgeden tepki alması oldu.

Shiba Inu, 7 Şubat 2022’den bu yana azalan bir direnç çizgisinin altında düşüyor. Bu, 17 gün sonra 0,000020$’lık yerel bir dip seviyesine yol açtı. Düşük, uzun bir alt fitil (yeşil simge) oluşturmaya ve yükselen bir destek çizgisi için eğim oluşturmaya hizmet etti.

Şu ana kadar hat, en son 15 Nisan’da olmak üzere üç kez daha doğrulandı. Hat, Şubat ayının başından beri yürürlükte olan 0.000020 dolarlık yatay destek alanına da denk geliyor.

Shiba grafik, destek denemeleri 4. kez gerçekleşti

Yukarıda belirtilen direnç çizgisi ile birleştirildiğinde, destek çizgisi simetrik bir üçgen oluşturuyor. Bu genellikle nötr bir model olarak kabul edilir. Yani modelden bir kopuş veya bozulma eşit derecede olasıdır.

Piyasanın o anki durumuna göre bir fiyatta ilerleme yaşanabilir. Shiba grafik için 82 günlük destek seviyesinden tepki alması şu an olumlu. Ancak burayı kırması halinde aşağıya doğru kopuşlar artabilir.

Gelecek hareketi

Günlük zaman dilimindeki teknik göstergeler düşüş gösteriyor ve Shiba grafik tarafında aşağı yönlü kırıldığı bir senaryoyu destekliyor.

Bunun temel nedeni azalan MACD ve RSI. İlki negatiftir ve düşüş eğilimi gösterirken ikincisi 50’nin altına düştü (kırmızı simgeler). Her ikisi de aşağı yönlü hareketin devamını destekleyen düşüş işaretleri olarak kabul ediliyor.

Benzer şekilde, iki saatlik grafikte de yükseliş işareti yok. RSI aşırı derecede satılmış olsa da, yerinde bir yükseliş farklılığı yok. Bu nedenle, meme coinin üçgenden ayrılması daha olası görünüyor.

Potansiyel SHIB arızası

Bir arıza meydana gelirse, tam bir geri çekilmeden önceki son seviye olan 0.85 Fib seviyesi hedefi, yıllık en düşük seviyelere denk gelen 0.000018$ seviyesinde bulunacak.

Bununla birlikte, modelin tüm yüksekliğini kat eden bir hareket, potansiyel olarak SHiba’yı 0.0000060 ABD dolarına kadar geri götürebilir. Bu seviyeye bir düşüş, Ekim 2021’de başlayan tüm yukarı yönlü hareketi tamamen geçersiz kılacaktır.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin