Satın alınabilecek 5 Metaverse tokeni

Satın alınabilecek 5 Metaverse tokeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kötü piyasa koşulları bazı yatırımcılar için ucuz yollu token anlamına geliyor. 2021 yılının sonlarında başlayan Metaverse Hype sonrasında 2022 yılında da yatırımlar devam etti. Peki şu an Metaverse tokeni almak isteyenler neleri tercih etmeli? İşte bu haberin içinde 5 farklı tokeni paylaşacağız.

5 Metaverse tokeni

Kripto para dünyasıyla karşılaştırıldığında, Metaverse’in genişlemenin çok erken bir aşaması olduğunu söylemek doğru olacaktır. Her iki ekosistemin Metaverse ile ilgili projelerde faydası olan kripto para birimleri arasındaki bağlantı sayesinde, uzun vadede yüksek başarı şansı vardır. 

Bununla birlikte, 2022’de devam eden ayı piyasası ortamı, en umut verici kripto projelerinden bazıları için sert oldu. Bu bağlamda, bazı Metaverse tokeni için hem sosyal çekiş hem de yatırımlar açısından destek kazanmaya devam ediyor.

Apecoin

Piyasa değerine göre 35. sırada yer alan ApeCoin, son zamanların en popüler Metaverse tokeni olarak göze çarpıyor. APE, çevrimiçi çok oyunculu bir oyun olan Otherside metaverse için yerel bir kripto para birimi olarak hizmet eder. ApeCoin (APE), Bored Ape Yacht Club’ın çizgileri üzerine inşa edilmiş merkezi olmayan bir projedir.

Decentraland

MANA, arazi, mülk ve Avatar giyilebilir ürünleri alıp satmaya izin veren bir dijital varlık pazar platformudur. Proje, akıllı sözleşmelerini yöneten Merkezi Olmayan Otonom Organizasyon (DAO) tarafından kontrol ediliyor. Decentraland, en iyi Metaverse projelerinden bazılarına ev sahipliği yapan bir platform olarak lanse ediliyor.

Theta Network

THETA, video, medya ve eğlence endüstrileri için oluşturulmuş bir Web 3.0 Blockchain altyapısıdır. Son zamanlarda token, ana akım endüstri ortaklıkları açısından önemli bir destek kazandı .

Sandbox

Metaverse tokeni dediğimizde aklımıza gelen önemli varlıklardan biridir. Bu belirteç, oyun topluluğunun deneyimlerini geliştirmesine yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Sandbox, oyuncuların oyun deneyimlerini oluşturabilecekleri, sahiplenebilecekleri ve para kazanabilecekleri Ethereum blok zinciri üzerine kurulmuş sanal bir Metaverse’dir.

Internet Computer

ICP blok zinciri, geleneksel BT ekosistemine olan ihtiyacı akıllı sözleşmelere dayalı mimariyle değiştirerek azaltmayı amaçlamaktadır. Mevcut fiyat aralığı 3,85 $ olan ICP, gelecek vaat eden bir konsepte sahip yüksek değerli Metaverse tokenlerinden bazıları arasında yer alıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin