SHIB yatırımcıları buraya: Shiba yükselecek mi? Shiba Inu fiyat tahmini ve teknik analiz
SHIB yatırımcıları buraya: Shiba yükselecek mi? Shiba Inu fiyat tahmini ve teknik analiz

SHIB yatırımcıları buraya: Shiba yükselecek mi? Shiba Inu fiyat tahmini ve teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçen hafta rekor seviyelerden gerileyen Shiba Inu, dün dikkat çeken bir ralli gerçekleştirdi. Buradaki en önemli soru şu: SHIB daha düşük bir dip yaptı mı? Mevcut trendi algılayabilmek için bu sorunun yanıtına bakmamız şart. Peki Shiba yükselecek mi? SHIB fiyatı artacak mı? Yanıtları bu analizde.

Shiba yükselecek mi?

Bu yazının yazıldığı sırada SHIB halen 0,000063 dolardaki kritik direncin üzerine çıkmaya çalışıyor. SHIB bu seviyenin üzerinde kapanış gerçekleştiremezse dip seviye teyit edilecek ve bu da muhtemelen ayıların fiyatı tekrar kontrol altına almasına yol açacak.

Fiyat şu anda 0,000055 dolardaki destek seviyesinin üzerinde duruyor, ancak bunun altında bir başka kırılma yaşanırsa ayılar SHIB’i aşağı çekebilir.

SHIB fiyatı teknik göstergeleri

İşlem Hacmi: Güçlü hacim, SHIB’i mavi üçgene geri getirdi. Şu anki mücadele, fiyatı üçgen içinde korumak ve bir kırılma girişiminde bulunmak arasında gidip geliyor.

RSI: 4 saatlik zaman diliminde 30 puanın altına düştükten sonra RSI hızla toparlandı ve şu anda daha yükseğe çıkıyor. Ancak günlük zaman diliminde RSI daha düşük seviyelere geriliyor. Bu durum boğalar için önemli bir uyarı. Bir adım atmazlarsa ayılar tekrar devreye girebilir.

MACD: Günlük zaman diliminde, MACD düşüş eğiliminde. Bu son ralli SHIB sahiplerine umut veriyor fakat boğaların fiyatı yükseltmeye devam etmesi gerekiyor. Aksi takdirde, herhangi bir zayıflık belirtisi ayılar tarafından hızla istismar edilebilir.

Önemli destek seviyesi: 0,0000055 dolar

Önemli direnç seviyesi: 0,0000063 dolar

SHIB fiyatı artacak mı?

Boğaların kilit direncin üzerine çıkamazsa ayılar fiyatın kontrolünü geri alabilir. Şimdilik, fiyatın bu analizin başında belirtilen kilit seviyeler arasında gidip gelmesi bekleniyor. Herhangi birinin kırılması, kazanan tarafa yönelik önyargıyı değiştirecektir.

Kısa vadeli SHIB tahmini

Mevcut fiyat seviyesinde boğalar ve ayılar arasındaki savaş, ayın geri kalanında SHIB’nin kaderini belirleyecek. SHIB için belirleyici bir andayız. Bir kazanan olana kadar, SHIB’nin fiyatının destek ve direnç arasında gidip gelmesi bekleniyor.

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayınlanmıştır


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Kuşadası mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin