featured

SHIB satışları derinleşirken yanma oranı yüzde 120 arttı: Sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Genel kripto para piyasasında keskin bir düşüş yaşandı ve Shiba Inu gibi tokenlar amansız düşüş satışlarının yükünü taşıdı. Bu yoğun düzeltmelerin ortasında binlerce token artık ölü cüzdanlara gönderildiği için Shiba Inu pozitif yanma oranını korudu. Shibburn’e göre bir gecede yakılan toplam 97.406.678 SHIB token ile yanma oranı metriği şu anda yüzde 120 büyümeye sabitlenmiş durumda.

Kalıcı pozitif metrik

Altcoin ekosistemi söz konusu olduğunda yanma oranı özelliği, varlığın gelecekteki değerlemesi üzerinde temel bir etkiye sahip olabilecek tek tutarlı pozitif metrik olmaya devam etmektedir.

Tutarlı sayıda tokenin dolaşımdan çekilmesiyle meme coin’in düşük arzını alevlendi ve performansını takip eden yatırımcılar için bir satın alma temeli olarak hizmet etti.

SHIB

Bu yakma oranı geçtiğimiz birkaç hafta boyunca tutarlı kaldı ve ayılar satışlarına devam ederken altcoinin hafif direncini önemli ölçüde artırıyor. CoinMarketCap verilerine göre, bu yazının yazıldığı sırada altcoin fiyatı son 24 saatte yüzde 1,59 düşüşle 0,000006845 dolara sabitlenmiş durumda.

SHIB fiyatı için ileriye bakmak

İleriye baktığımızda, altcoin tam bir iyileşme sağlamayı ve ileriye dönük iddialı bir büyüme yolu çizmeyi hedefliyor. Geçtiğimiz hafta yüzde 4,94 ve bugüne kadarki ay (MTD) döneminde yüzde 7’den fazla düşüş yaşayan meme coin, yakın vadede büyüme için büyük bir potansiyele sahip.

Bölümlere ayrılmış bir ekosistemle, meme coine olan talebi artırabilecek merkezi olmayan uygulamaların (dApps) ortaya çıkması mümkün olduğunca hızlı gerçekleşirse büyüme itici gücü büyük ölçüde Shibarium tarafından sağlanacaktır.

Yeniden doğuşundan bu yana Shibarium normal bir şekilde çalışmaktadır ve istikrarı daha fazla fiyat artışı için temel bir öncü olarak kabul edilebilir.

u.today

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin