featured

SHIB yakım işlemleri yüzde 800 artarak yeni bir rekor kırdı! Satın alma zamanı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde meme coin’lerden bir tanesi olan SHIB token’larının yakılma oranı %800 arttı. Şimdi SHIB, 12,8 milyar token’lık yeni bir rekora sahip.

Bu, kripto para biriminin yakma portalının token yakanlara RYOSHI ödülleri dağıtmasından sonra meydana geldi.

Shiba Inu, Ryoshi olarak bilinen isimsiz bir kurucu tarafından piyasaya sürülen ve meme coin olarak sınıflandırılan bir kripto para birimidir.

SHIB

Dogecoin olarak bilinen ve gerçek bir internet meme’ine dayalı, Shiba Inu köpeği maskotuna sahip olan başka bir popüler meme coin’inden ilham alarak oluşturuldu.

Shiba Inu, topluluk temelli bir kripto para projesi olarak tanımlanıyor. Bu projenin takipçileri “ShibArmy” olarak adlandırılıyor.

Piyasaya sürülmesinden bu yana, bir proje olarak SHIB geliştirildi. Şimdi ise kendi ShibaSwap, BONE ve LEASH token’ına sahip ve kendi metaverse’i için çalışıyor.

Token, büyüme için bir katalizör olarak yakılıyor.

13 Nisan 2022’de meme coin’in Robinhood platformunda listelenmesinden dolayı çift haneli kazançlar elde etmişti. Yakım işlemleri sonucunda da fiyatta benzer hareketler görülüyor.

Gizemli bir cüzdan, 18 Mayıs 2022’de tek bir işlemde 10 milyardan fazla SHIB yaktı.

Ayrıca, token’ların yakılma oranı %800 artarak 12,8 milyar token ile yeni bir rekor kırdı.

Bu olay kripto para biriminin yakma portalının, token yakanlara Ryoshi Token (RYOSHI) ödüllerini dağıtımaya başlamasından sonra gerçekleşti.

Başka bir deyişle, projenin arkasındaki ekip ilk olarak 23 Nisan’da bir yakma portalı başlattı. Bu noktadan sonra, ödüller dağıtılmaya başlayana kadar başlangıçta 29,5 milyar adet token yakıldı.

Ancak ödüllerin bu hafta boyunca dağıtılmaya başlamasıyla bu rakam 42,47 milyara yükseldi. Bu veriler Shibburn tarafından izlendi.

Bu token yakma işlemleri ile meme coin’in değeri de artabilir.

Satın almak için doğru bir zaman mı?

Bu yazının yazıldığı sırada meme coin, 0,0001139 dolar civarında işlem görüyor.

Bunun kripto para birimi için nasıl bir değere sahip olduğunu görebilmemiz için, önceki ay boyunca gösterdiği performansının yanı sıra ATH değer noktasının da gözden geçirilmesi gerekiyor.

Tüm zamanların en yüksek seviyesi, token’ın 0,00008616 dolara ulaştığı 28 Ekim 2021 tarihinde görüldü.

Nisan ayı performansına bakacak olursak da token’ın en yüksek değerine 12 Nisan tarihinde 0,00002817 dolar ile ulaştığını görebiliriz. En düşük noktası 30 Nisan’da 0,00002157 dolardı.

Burada 0,0000066 dolar değerinde veya %23 oranında bir düşüş görebiliriz.

Bununla birlikte, 0,00001139 dolar civarı SHIB satın almak için iyi bir nokta olabilir. Çünkü token yakma, kripto para biriminin popülaritesinde ve değerinde bir artışa neden olabilir. Bunun sonucunda da ve Mayıs 2022’nin sonuna kadar 0,00003 dolar seviyesine kadar yükseliş yaşandığını görebiliriz.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin