featured

Beklentiler boşa mı çıktı? APE yatırımcıları vazgeçmeye başlamış görünüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – APE, en büyük NFT koleksiyonunun simgesi olarak başarılı bir lansman yaptı ve bir buçuk ay içinde listelerde %371,81 oranında yükseldi.

Token, düzenli olarak %10’dan fazla değer kazandı. Böylece APE, oldukça hızlı ve kolay bir şekilde 5 dolardan 23,7 dolara yükselmeyi başardı.

APE grafik

Ancak hızlı bir şekilde yükselen altcoin, aynı şekilde de düşüş yaşadı.

5 Mayıs’taki piyasa çapındaki çöküş başlamadan önce bile, APE listelerde zaten düşüyordu. Sadece 13 günlük süre içinde tüm değerinin %75,89’unu kaybetti ve fiyat neredeyse 18 dolara kadar düştü.

Şu anda APE’nin fiyatı %55 oranında toparlanmış olsa da, yatırımcıları bazı ilginç davranışlar sergilemeye başladı.

ApeCoin yatırımcıları token’dan vazgeçmeye başladı

25 Nisan’dan 2 Mayıs’a kadar bir haftalık ralli dışında, yatırımcılar ağda çok aktif değiller. APE şu anda toplamda ellerinde token tutan 69,600 adet adrese sahip. Yine de ortalama olarak, ağ üzerinde düzenli olarak işlem yapan 2,600’den fazla adres yok.

Bu 2,600 adres, tüm APE sahiplerinin sadece %3,7’sini temsil ediyor. Ancak endişe verici olan onların varlığından daha fazlası yani yokluğu.

APE 23,63 dolar ile ATH’sine ulaştığında, tüm ağda 88,700 adet adres kaydetti. Ancak fiyat düşmeye başlar başlamaz yalnızca 24 saat içinde, tüm yatırımcıların %22’sini oluşturan 19,500 adet yatırımcı çıkış yaptı. Yatırımcılar kârlarını talep etmek için bir takip içindeler. Henüz geri dönmediler ve ayrıca ağa yeni yatırımcılar da katılmadı.

Ayrıca mevcut olanlar, arzı toparlanmayı desteklemek için tutmak yerine sadece kârlarını almak için borsalara atıyorlar. Bu şekilde beş gün içinde yaklaşık 15,92 milyon dolar değerinde 2 milyon adet token’ı geri gönderildi.

Ancak yatırımcılar da para kazanmak amaçlı kripto para piyasasında işlem yaptıkları için bu hareketlerinden dolayı suçlanamazlar.

Token’ın ağ genelindeki arzının mayıs ayının tamamı için ortalama kayıp olduğu göz önüne alındığında, yatırımcıların satışları ve çıkışları oldukça mantıklı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin