featured

SHIB Metaverse ekibi, çok önemli yeni güncellemeyi açıkladı! Fiyata etkisi ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – SHIB Metaverse ekibi, için önemli olan ilk sanat konseptini halka açıkladı.

En son blog yazısında Shiba Inu Metaverse’i inşa eden ekip, Metaverse kullanıcıları için önemli olan yeni bir dijital konumun sanat konseptini açıkladı: Canyon.

Eylül ayında ise geliştiriciler, topluluk ve Metaverse için çok önemli olan diğer iki merkezin sanat konseptlerini halkla zaten paylaştılar: WAGMI Temple ve Rocket Pond.

“Canyon”

SHIB Metaverse, proje üzerinde çalışırken SHIB topluluğunun geri bildirimlerini dikkate alan THE THIRD FLOOR görselleştirme stüdyosu ile işbirliği içinde oluşturuluyor.

Canyon Metaverse kullanıcılarına nehirler, kanyonlar, dağlar ve diğer nefes kesici manzara unsurları ile Burning Man Parti Alanı’na benzer bir şeyle kırsalda veya kamp alanında tam bir dijital deneyim sunacak.

Shiba Inu Metaverse

Şimdiye kadar, sanat konsepti sadece siyah beyaz olarak sunuldu. Görsel konsept, ABD’deki Badlands, Lake Tahoe, Grand Canyon, Salt Flats vb. gibi belirli yerlerden ilham aldı.

Bu dijital alana girerken ruhu hissedilebilen aktivitelere gelince (metaverse tüm merkezler piyasaya sürüldü), su kayağı, kaya tırmanışı, helikopterlerde tur, ata binme ve yürüyüş içerir.

WAGMI Temple ve Rocket Pond

Ekip daha önce, Ağustos ayının sonunda ve Eylül ayının ortasında ekip için çok önemli olan iki merkezin konsept sanatını da ortaya çıkardı. Bunlar WAGMI Temple ve Rocket Pond. WAGMI, “zen-meditasyon-ruhsal rahatlama” kavramının bir araya getirilmiş dijital uygulamasıdır.

Bu tapınağın görsel görünümü, Afrika, Japonya ve Çin’deki yerler de dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki tapınaklardan ve meditasyon tapınaklarından ilham almıştır. Metaverse kullanıcılarının yoga, meditasyon ile diğer ruhsal ve rahatlama uygulamaları gibi deneyimler için bir yere gidebilmeleri amacıyla yaratılıyor.

Rocket Pond’a gelince, bu merkezin amacı şu ana kadar biraz sisliydi. Bununla birlikte, Metaverse ekibi, kripto topluluğu için bir roket konseptinin eylem, enerji ve büyük fiyat artışları, keşif ve bilim ile ilişkili olduğu yorumunu yaptı.

Bu merkezin görsel konsepti macera parkları, Cape Canaveral, Moskova’daki Uzay Fatihleri ​​Anıtı vb. yerlerin bir karışımını andırıyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin