featured

Litecoin ve Shiba Inu: Bu hafta yakından izlenecek toparlanma belirtisi gösteren 2 altcoin…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ağustos ayında, Litecoin gibi birçok altcoin Bitcoin ile birlikte güçlü bir düzeltmeyle karşı karşıya kalmaya devam etti. Bununla birlikte bazıları toparlanma belirtileri gösteriyor ve bu altcoinler arasında özellikle Shiba Inu (SHIB) ve Litecoin (LTC) var.

Shibarium lansmanı, Shiba Inu (SHIB) fiyatının zirve noktasından yüzde 30 oranında düzeltilmesi nedeniyle büyük aksaklıklarla karşılaştı. Basın zamanı itibariyle Shiba Inu (SHIB) 4,7 milyar dolarlık piyasa değeri ile 0,0000079 dolar fiyattan işlem görüyor.

Öte yandan olumlu gelişme, son zamanlarda çok sayıda SHIB coinin borsalardan çıkmasıdır. Geçtiğimiz hafta boyunca 2 trilyondan fazla SHIB tokeni borsa cüzdanlarından çıkarıldı.

#Geçtiğimiz hafta bilinen #crypto exchange cüzdanlarından 2 trilyon $ SHIB token çekildi. pic.twitter.com/MiWMNUp7jY

– Ali (@ali_charts) 27 Ağustos 2023

17 Ağustos’tan 26 Ağustos’a kadar Shiba Inu sahipleri, 0,000008 dolarlık bugünkü piyasa değeriyle 14,5 milyon dolara eşdeğer olan 1,8 trilyon SHIB tokenı çekmiştir. Bu rakamın, Shiba Inu’nun geçtiğimiz haftaki ortalama işlem hacminin yüzde 10’unu aşması dikkat çekicidir.

Bu durum SHIB’nin fiyatı üzerinde önemli bir etkiye sahip olan başka bir arz sıkışıklığı olasılığının altını çiziyor. Shibarium’a ilişkin endişeler azalır ve piyasa talebinde bir artış yaşanırsa bu durum SHIB fiyatı için çok önemli bir gelişme hâline gelebilir.

Shiba Inu aktif adresleri azalırken Litecoin’in yükselmesi bekleniyor…

Bununla birlikte dikkat edilmesi gereken bir husus, Shiba Inu (SHIB) için piyasa talebinin hâlâ nötr kalmasıdır. Verilen grafik, 16 Ağustos’tan itibaren Shiba Inu ağındaki günlük Aktif Adreslerde bir düşüş olduğunu göstermektedir. Bu sayı 26 Ağustos itibariyle 3.647’ye ulaşarak 16 Ağustos’ta gözlemlenen 8.214 Aktif Adrese kıyasla yüzde 56’lık bir düşüşe işaret ediyor.

Litecoin

Aktif Adresler, bir blok zinciri ağında ekonomik işlemlerde bulunan günlük bireylerin bir ölçüsüdür. Sonuç olarak işlemler için SHIB kullanan yatırımcıların sayısı önemli ölçüde azalmıştır.

SHIB ile birlikte Litecoin, yarılanmasından sonra yaptığı düzeltmenin ardından istikrarlı bir destek elde etmiş görünüyor. Popüler kripto analisti Ali Martinez, 63,22 dolar ile 65,19 dolar arasındaki fiyat aralığında, toplam 215.000 adresin 3,81 milyon LTC satın aldığını ve bu nedenle Litecoin fiyatının yakın vadede 75 dolara yükselmesinin muhtemel olduğunu belirtiyor.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin