Sektör liderleri arasında yer alan Joseph Lubin: “Blockchain heyecan verici bir gelişme.”
Sektör liderleri arasında yer alan Joseph Lubin: “Blockchain heyecan verici bir gelişme.”

Sektör liderleri Blockchain teknolojisinin geleceğini tartışıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kısa bir süre önce, Londra’daki Blockchain etkinliğinde, sektör liderleri arasında yer alan Ethereum’un kurucu ortağı Joseph Lubin, BlockOne’un CTO’su Daniel Larimer ve Vanbex’in CEO’su Kevin Hobbs, Blockchain endüstrisinin sunduğu teknolojiyi ve geleceğin ne olduğunu tartıştılar.

“Özellikle Blockchain Bridge, bir teknoloji olmanın ötesinde.”

Larimer, en büyük heyecanın, tüm sektörlere uygulanan ve finans sektörü ile sınırlı olmayan Blockchain teknolojisini görmek olduğunu belirtiyor. EOSIO’nun kullanım durumları hakkında konuşarak, Blockchain’in e-posta, sosyal medya ve merkezi olmayan borsalar gibi farklı yerlerde uygulandığını söylüyor. Larimer açıklamalarına şunları ekliyor:

Özellikle Blockchain Bridge, bir teknoloji olmanın ötesinde. Bence bu teknolojinin gerçek geleceği.

Daniel’e göre, mevcut senaryoda, Blockchain güvenlik açısından temel bir özellik. Üstelik, işletmelerin benimseyecekleri önemli avantajlarının olduğunu belirtiyor. Onun görüşüne göre, Facebook ve Twitter gibi büyük şirketlerden, önümüzdeki 10 yıl içinde bu teknolojiye yatırım yapmayanlar pişman olacak ve ihmalkar olarak kabul edilecek.

Blockchain’de eksik olduğumuz şeyler nelerdir?

Ayrıca, teknolojinin insanların yasal belgeler, kimlik ve kullanıcı izni ile nasıl ele alınacağını değiştireceğini de söylüyor. Daniel, EOSIO’nun, yukarıdakilerin tümünü birleştirmeye çalıştığını ve müşterilerin yanlış olan bir şeye kaydolmadıklarını ve “toplulukların yeni şekillerde işbirliği yapmalarına olanak tanıyan anlamlı anlaşmalar sağladığını” söylüyor.

Vandex CEO’su Kevin Hobbs, teknolojinin geleceği hakkında da konuştu. Vanbex’in, 2013’ten beri Blockchain alanında büyümelerine yardımcı olmak için yüzlerce şirket ile çalıştığını söylüyor. Bu süreçte şirket, tek bir çözümün tüm sorunları ortadan kaldırmayacağını belirtiyor. Aynı şeyi ele alan Hobbs, şirketin teknolojinin benimsenmesini sağlamak için çok sayıda çözüm üretmeye başladığını söylüyor. Hobbs konuya yönelik şunları söyledi:

1991’de internete bakarsanız, ilk web sitesi 1994’te başlatıldı, ilk arama motoru 1997’de piyasaya sürüldü. Amazon’un bir milyondan fazla kullanıcısı vardı, bu yüzden on yıl içinde internet bir fikirden herkesin yapabileceği bir iterasyona geçti. Blockchain’de eksik olduğumuz şey bu.

Sektör liderleri arasında yer alan Joseph Lubin: “Blockchain heyecan verici bir gelişme.”

Ethereum’un kurucu ortağı Joseph Lubin de konuyla ilgili görüşlerini dile getirdi. Dünyanın kendi kendine daha iyi sistemler kurmasını sağlayacak bir teknoloji getirmekten dolayı heyecan duyduklarını belirtiyor.

Lubin’e göre, binlerce yıldan beri inşa edilmiş olan teknoloji katmanları “temkinli bir temel ve öznel bir güven” üzerine oturuyor. İnsanların yukarıdan aşağı bir komuta dünyasından uzaklaştığını ve hiyerarşik sistemi otomatik hale getirmeye başladıklarını söylüyor.

Lubin Blockchain’in, platformdaki verileri ve programları denetleyebilecek ve programların en son değiştirilmediğini doğrulayan on binlerce düğümün bulunması gerektiği radikal bir adem-i merkeziyetçilik olduğunu söylüyor. Söz konusu kavramların,  altyapı katmanlarının üzerine inşa edilmesi gereken temeller olduğunu belirterek sonuca varıyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin