Shiba Metaverse çıkışa gün sayıyor: Bir balina ise trilyonlarca varlık taşıyor!

Heyecanlandıracak gelişme: Shiba Metaverse ile ilgili yeni bilgiler geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yeni bir duyuruya göre, Shiba Metaverse alanında yeni bir yol katetti. Ekip tarafından gelen bir başka önemli açıklama yapıldı. Açıklamaya göre doğal kum tepelerinin yeni konsept sanatı ortaya çıkıyor. 

Doğal kumullar, gösterişli mimarisi ve serinletici sularıyla tamamlanan, maceralı ve modern bir yerin masif, şekillendirilmiş ortamı olan bir tür vaha işlevi görecek.

Shiba Metaverse haberi varlığın piyasada hareketlenmesini sağladı. Ayrıca yakın tarihli bir tweet’te Shibburn kolu, herhangi bir kripto paranın fiyatını artıran etkenlerden ve bu bağlamda en önemlisi Shiba Inu’dan bahsetti.

Shibburn, küçük bir miktar bile olsa SHIB yakmanın neden önemli olduğunu açıkladı. Ona göre bu, çok iyi bilinen “arz+talep” formülüyle ilgilidir. Tweet’e göre yakmak, birinin SHIB’de 100 dolar satın alıp sonsuza kadar elinde tutmasıyla aynı şey olarak kabul ediliyor.

Shiba Metaverse, yeni işlevler belli oldu

2022 yılının mart ayında duyurulan Shiba Metaverse, bir topluluk olarak tarihinin neredeyse sergilendiği doruk noktası olacak. Temmuz ayında SHIB, sürükleyici ortamların sınırlarını zorlamak ve SHIB’in ileriye dönük olarak nasıl tasvir edilmesi gerektiğine yön vermek için en iyi görselleştirme stüdyosu The Third Floor (TTF) ile ortaklık kurdu.

Ekip, her konsept çizimin, bir ortamın ifade edildiği veya belirli bir görünümü aktardığı görsel temsil sürecinde en iyiyi ortaya çıkardığını açıkladı. Şimdiye kadar, doğal kum tepeleri, büyüyen kum tepeleri, kanyon, Rocket Pond ve Wagmi Tapınağı’nın açılışı yapıldı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin