SAND

Sandbox milyonlarca SAND’ın kilidini açacak: SAND fiyatı düşüşü geçecek mi? İşte detaylar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Zincir üstü bir izleme firması olan Lookonchain, bugün erken saatlerde attığı bir tweette son 12 saat içinde The Sandbox ekibine ait cüzdanlardan 127 milyon The Sandbox (SAND) tokeninin transfer edildiğini açıkladı. Bu arada tokenomik izleme platformu Token Unlocks, dolaşımdaki arzın yüzde 16,16’sı olan 332,55 milyon SAND’ın kilidinin 10 gün sonra açılacağını belirtti.

Sandbox

Lookonchain’in gönderisine göre, bugün aktarılan 127 milyon SAND ortalama 51,23 milyon dolar değerinde. Önümüzdeki 10 gün içinde kilidi açılacak olan 332,55 milyon SAND’ın yaklaşık 134,4 milyon dolar değerinde olduğu tahmin ediliyor.

Sandbox fiyatı, dolaşıma giren tokenlar yüzünden düşebilir!

Bu kilidi açılmış tokenlar, daha fazla token dolaşıma gireceği için SAND’ın değerini düşürebilir. Ayrıca bu kilidi açılmış tokenların bir kısmı satılabilir ve bu da SAND’ın fiyatını daha da aşağı çekebilir.

Basın zamanında CoinMarketCap’e göre SAND 0,4021 dolardan el değiştiriyordu. Bu, son 24 saat içinde yüzde 2,38 oranında düşmesinin ardından gerçekleşti. Günlük kayba rağmen, SAND için 24 saatlik hacim yüzde 24,18 arttı. Ardından altcoin’in toplam işlem hacmi 55.768.820 dolar olarak gerçekleşti.

Sandbox

Teknik açıdan bakıldığında 9 günlük EMA çizgisi 26 Temmuz 2023’te 20 günlük EMA çizgisinin altına düşerek SAND’ın kısa vadeli bir negatif trende girdiğinin sinyalini verdi. Bu da altcoin fiyatının 0,4202 dolara kadar düşmesine neden oldu. Bu durum, SAND’ın fiyatının daha da düşmesini engellemek için devreye giren boğalarda bir aciliyet hissi yarattı.

Alıcılar SAND’ın fiyatını 9 günlük ve 20 günlük EMA çizgilerinin üzerine çıkararak 0,4406 dolara yükseltmeyi başarsa da teknik göstergelerin üzerindeki kırılma kısa sürdü. Takip eden hafta, ezici satış baskısı altcoinin fiyatını iki EMA çizgisinin altına, mevcut fiyatına geri çekmeye zorladı.

Sonuç olarak, Sandbox basın zamanında 0,3970 dolar ile küçük destek seviyesinin üzerinde bulunuyordu. Bugünkü işlem seansını bu fiyat noktasının altında kapatırsa takip eden 48 saat içinde 0,3746 dolarlık önemli destek seviyesine düşebilir.

Öte yandan SAND’ın fiyatı önümüzdeki 48 saat içinde 0,3970 dolar desteğinden toparlanırsa önümüzdeki hafta 0,4420 dolar direnç seviyesine meydan okumak için toparlanabilir. Bu seviyenin üzerinde bir kırılma, SAND’ın önümüzdeki birkaç gün içinde 0,4875 dolara yükselmesi için bir yol açacaktır.

coinedition

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin