featured

SAND boğaları, 1 dolar seviyesini korumak için mücadele ediyor! Başarılı olabilecekler mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en gözde altcoin’lerden bir tanesi olan SAND fiyatı, 50 günlük EMA seviyesini aştı ve günlük grafikte çift tepe formasyonu gösteriyor. Ayı formasyonunun psikolojik işareti 1 dolarlık bir boyun çizgisine sahip. Alıcılar 1,08 dolarda trend kontrolünü yeniden ele geçirerek %3,76’lık bir fiyat artışına neden oldular. Ancak azalan piyasa koşulları, düşüş trendinin devam edeceğine dair uyarılarda bulunuyor. Alıcılar piyasa değerini 1 doların üzerinde tutmayı başarabilecek mi?

SAND

SAND, ters formasyon etkisi altında 1 dolarda bulunan destek noktasını yeniden test edebilir. Çünkü alıcılar, 20 günlük EMA seviyesinde bulunan destek noktasını kaybetti.

SAND için gün içi işlem hacmi 341 milyon dolar. Bu da %132 oranında bir artışa işaret etmektedir.

Son iki aydır altcoin, yatay bir yolda ilerliyor. Haziran ayının üçüncü haftasında fiyat, %62 oranında bir artış yaşayarak 1,28 dolara ulaştı. Bununla birlikte alıcılar, 50 günlük EMA’dan aşağı yönlü bir geri çekilmeyle sonuçlanan satın alma baskısını sürdüremedi. Bu da 1 dolar seviyesinin yeniden test edilmesiyle sonuçlandı.

Düzeltme sonrası ralli, küçük geri çekilmeyi baltaladı ve 1,28 dolardaki direnç noktasına yeniden meydan okudu. Bununla birlikte, arz baskısı devam ediyor. Bu da altcoin fiyatını %16,28 oranında düşürerek şu anki seviyesi olan 1,14 dolara geriletti. Ayrıca devam eden bu konsolidasyon, çift tepe formasyonunun oluşumunu yansıtıyor.

Alıcılar yükseliş eğilimi momentumunu sürdüremezlerse, bu düşüş modeli sonucunda altcoin’in fiyatı 1 dolarlık psikolojik seviyenin altına gerileyebilir. Bu nedenle satıcılar, düşüş rallisi sonucunda bir sonraki destek 0,78 dolarda bulunabilir.

Öte yandan, bu birikim bölgesinin yeniden test edilmesi düşen fiyatı durdurabilir ve muhtemelen başka bir yükseliş başlatabilir.

Teknik göstergeler

DMI göstergesi, ADX hattında düşüşle birlikte DI hatlarında düşüş eğilimi gösteriyor ve fiyatlar düzelirken zayıf bir trend momentumunu yansıtıyor.

RSI göstergesi, neredeyse aşırı alım bölgesinde yatay eğilim gösteriyor. Ancak son düşüş gerilemesi ile 14 günlük ortalama çizginin altında yerleşti.

Dolayısıyla teknik göstergeler, son 24 saatteki yükseliş büyümesine rağmen ivme kazanan yeni bir düşüş eğilimi gösteriyor.

SAND için takip edilmesi gereken direnç noktaları 1,2 dolar ve 1,53 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 0,98 dolar ve 0,79 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin