FTX CEO'su Sam Bankman Fried’dan Solana konusunda iddialı yorum
FTX CEO'su Sam Bankman Fried’dan Solana konusunda iddialı yorum

FTX CEO’su Sam Bankman Fried’dan Solana (SOL) konusunda iddialı yorum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bir sonraki Bitcoin, saniyede binlerce işlemi işleme potansiyeline sahip bir blok zinciri olmalıdır. Solana blok zinciri saniyede 50.000 işlem gerçekleştirebildiğinden, Sam Bankman-Fried, Solana’nın bir sonraki Bitcoin olma potansiyeli üzerinde durdu.

Analistler Solana fiyatı konusunda iyimser, tüm zamanların en yüksek seviyesine bir ralli öngörüyor.

Solana fiyatı, Cuma günü görülen sert satışların etkisiyle 200 doların altına düştü. İlerleyen saatlerde altcoin fiyatı düşüşünü yavaşlattı ve yazı yazılırken 200 dolara yakın işlem görüyordu. Son iki ayda Solana’ya kurumsal girişte ve sermaye rotasyonunda önemli bir artış söz konusu.

Büyük miktarda fon aktaran yatırımcılar Solana’da yükseliş öngörüyor ve altcoin’in kabulü konusunda önemli etkiye sahipler. Yakın zamanda görüşlerini paylaşan Sam Bankman-Fried, Solana protokolünün saniyede milyonlarca işlem yapabilme kabiliyeti üzerinde durdu. Bu özelliğinin bir sonraki Bitcoin olması konusunda önemli bir faktör olabileceği üzerinde durdu.

Solana (SOL) ağını zirveye taşıyacak özelliği

Solana’nın ölçeklendirmeyle ilgili bir sorun yaşamaması, Piyasanın en büyük sermaye değerine sahip Bitcoin ve Ethereum için ciddi bir rakip olmasını sağlayabilir. Bunun üzerinde duran Sam Bankman şunları söyledi:

“Solana konusunda iyimserim. En büyük kripto para olması için önemli bir şansı var ve bunu izlemek ilginç olacak.”

Bir kripto para analisti @venturefounder, Sol tokeninin kurumsal benimsemede artışına devam ettiği sürece Ethereum’a rakip olabileceğine inanıyor.

“More Crypto Online”daki kripto para analistleri de Solana konusunda iyimser. Analistler, altcoin fiyat eğilimi tersine dönmesi durumunda fiyatın tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 305$’a yükseleceğini tahmin ediyor.

FTX CEO’su Sam Bankman-Fried ile beraber genel piyasa görüşü de Solana konusunda iyimserliğini koruyor. Özellikle 230 doların üzerinde kararlı bir kapanışın, Solana fiyatının tüm zamanların en yüksek değerine yükselmesi için önemli bir katalizör görevi göreceğini düşünüyorlar.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin