Bu altcoin son düşüşten etkilenmedi, fiyatını katladı! Alım fırsatı mı?
Bu altcoin son düşüşten etkilenmedi, fiyatını katladı! Alım fırsatı mı?

Bu altcoin son düşüşten etkilenmedi, fiyatını katladı! Alım fırsatı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geliştiricilerin merkezsiz uygulamalar (DApp’ler) oluşturmasını kolaylaştırmak için tasarlanmış bir altcoin protokolü, kripto para piyasasında son günlerde yaşanan düşüşü adeta görmezden geldi. Peki Bitfrost nedir? BFC geleceği parlak mı? Bitfrost artacak mı?

Bifrost (BFC), merkezi olmayan finans (DeFi) sektöründe yeni bir ürün piyasaya sürdükten sonra son yedi gün içinde %130’dan fazla arttı.

Bitfrost (BFC) nedir?

Bifrost (BFC), kendisini dünyanın ilk Blockchain ara yazılımı olarak nitelendiriyor.

Platform, mühendislerin birden fazla Blockchain’in üzerine kolayca inşa etmelerine ve çeşitli protokollerin en iyi özelliklerini birleştirmelerine izin vermeyi amaçlıyor.

Bifrost’un vizyonu ayrıca, kripto kullanıcılarına BIFI adlı borç verme platformu aracılığıyla dijital varlık mevduatı ve kredi hizmetlerine erişmenin kolay bir yolunu sunmaya odaklanıyor.

BFC fiyatı neden arttı?

Platformun fiyat artışı, Bifrost’un bu ayın başlarında “Biport Cüzdanını” piyasaya sürmesinin hemen ardından geldi.

Açık kaynaklı, merkezi olmayan cüzdan; Bitcoin, Ethereum, Binance Smart Chain, Avalanche ve Klaytn Blockchain ağlarına bağlanıyor.

“Bitcoin, Ethereum, Binance Smart Chain, Avalanche ve Klaytn dahil olmak üzere Blockchain ağlarında şu anda kripto para birimlerini destekleyen Biport Wallet, sıfırdan en sorunsuz ve güvenli çoklu zincir deneyimini sunmak ve DeFi dünyasına erişimi demokratikleştirmek için tasarlandı.”

Projenin yerel tokeni BFC, bu yazı yazılırken 0,579602 dolardan işlem görüyor ve son 24 saatte yaklaşık %38 arttı.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin