Dev bankadan flaş kripto para hamlesi geldi! Milyonlarca müşterisi var
Dev bankadan flaş kripto para hamlesi geldi! Milyonlarca müşterisi var

Salgın ve kripto alanı: Sektörde muazzam büyüme

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Diğer endüstriler geçen yıl büyük bir darbe almış olabilir. Ancak kripto para birimi artışları devam ediyor.

Büyüyen sektör

Dünyanın dört bir yanındaki küçük işletmeler ve yeni başlayanlar küresel salgın tarafından sert bir şekilde etkilenirken, kripto para birimi ve blok zinciri odaklı işletmeler geçen yıl muazzam bir başarı yaşado. Son sekiz ayda %680’e varan artışlara ulaştı.

İsviçre risk sermayesi şirketi Crypto Valley Venture Capital (CV VC) tarafından hazırlanan bir rapora göre, Zug’daki elli kripto şirketi geçtiğimiz aylarda büyük kazançlar elde ediyor.

Değer ve miktar olarak artan kripto şirketleri

Crypto Valley Venture Capital’in “En İyi 50 Raporu”nda bildirildiği üzere, bölgenin en büyük elli kuruluşu, Temmuz 2020’de yaklaşık 37,5 milyar ABD dolarlık değerden geçen ay itibariyle 254,9 milyar ABD dolarlık değere yükseldi. Sadece en büyük firmalar artış görmüyor, aynı zamanda bölge piyasada da büyüyor.

Crypto Valley Venture Capital’e göre son sekiz ayda blockchain odaklı şirketlerin sayısı %4’ün üzerinde büyüdü ve şirketlerdeki işe alımlar da arttı. Geçen yılın Temmuz ayından bu yana, Zug’daki kripto para birimi endüstrisinde istihdam edilen çalışan sayısı yaklaşık %9 arttı.

Kripto para birimi salgını atlattı mı?

CV VC Mathias Ruch’un kurucusu, salgının beklentileri ve sonuçları hakkında yorum yaparak, bunun sektöre kripto para biriminde daha fazla benimseme ve kullanım durumu yönünde kendinden emin bir destek sağlayabileceğini belirtti.

Raporun yazarının belirttiği gibi, İsviçre, kripto para birimi projelerinin başarıya ulaşması için en iyi yerlerden biri olarak duruyor. Dünyanın kripto merkezi olarak bilinen Zug ile, sektörün kalite kazanımlarını gördüğü yerin burası olması şaşırtıcı değil. Bölgenin dünyanın en gelişmiş Blockchain yasalarından birine sahip olduğu ve bu nedenle Crypto Valley’in gelecekteki refahı için güçlü ve sağlam bir temel oluşturduğu belirtiliyor.

coininsider

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin