RUNE, THORchain varlıklarını etkinleştirdikten sonra yüzde 34 arttı!
RUNE, THORchain varlıklarını etkinleştirdikten sonra yüzde 34 arttı!

RUNE, THORchain varlıklarını etkinleştirdikten sonra yüzde 34 arttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – RUNE tokeni varlıkların etkinleştirilmesinden sonra 24 saatlik 40,2 milyon dolarlık hacimle yüzde 34 artış kaydetti. Sentetik aktivasyonu bugün erken saatlerde yayınlandı; synth’ler THORchain’de ticaret yapmaya hazır durumda.

THORChain geliştiricisi Chad Barraford, sentetiklerin önemini vurguladı. THORChain yerel tokeni RUNE’nin fiyatı %34 artış kaydetti. Bu, ağdaki sentetik varlıkların etkinleştirilmesinin bir sonucuydu. Kripto sentetik Bitcoin (BTC) veya Ether (ETH) gibi temel teminatlı varlığın değerine sabitlenmiş diğer dijital varlıkların türev tokeni.

RUNE, THORchain sentetik varlıkları etkinleştirdikten sonra yüzde 34 arttı

THORChain‘in farklılığında proje, temel varlığın %50’si ve RUNE’de %50’si ile sentezlerini desteklemeyi tercih etti. Bugün erken saatlerde, sentetik aktivasyonu yayına girdi. Sonuç olarak, sBTC ve sETH gibi sentetikler artık ağ üzerinde ticaret yapmaya hazır. Bu nedenle, RUNE fiyatı %20’den fazla artarak 5,27 dolarda yer alıyor.

Ayrıca, THORSwap Finance, 10 Mart tarihli bir blog yazısı aracılığıyla sentetik varlıkların avantajlarını vurguladı. Synth’lerin, yerel L1 takasına kıyasla neredeyse anında ve maliyetin çok altında işlem yapılabildikleri için yatırımcılar ve arbitrajcılar için büyük faydası olduğunu belirtmek gerekir.

THORChain çekirdek geliştiricisi Chad Barraford, bugün erken saatlerde Twitter aracılığıyla yeni başlatılan sentetik önemini de vurguladı. Barraford, ticaret hacminin yakında ağda artabileceğini öne sürdü.

Aynı şekilde ekip, bu hafta başlarında yol haritasını vurguladı. Merkezi olmayan likiditeyi merkezileştirilmiş olandan on kat daha büyük hale getirme sözü verdi. Listeden sentetikleri çıkardıktan sonra, gelecekteki dikkate değer diğer önemli noktalar arasında, bu durumda THORFi olarak adlandırılan merkezi olmayan finans (DeFi) borç verme ve tasarruf gibi hizmetler yer alıyor. Bir başka önemli nokta ise tamamlanmaya yaklaşan ancak hâlâ belirli bir lansman tarihi olmayan THORChain’de merakla beklenen ana ağ lansmanı olacak.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin