Bu altcoin fiyatı baskı altında! Çıkış işareti mi?
Bu altcoin fiyatı baskı altında! Çıkış işareti mi?

Bu altcoin fiyatı baskı altında! Çıkış işareti mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chainlink fiyat analizine göre altcoin fiyatı bugün baskı altında işlem görüyor. Fiyat, iki günlük yükseliş faaliyetinin ardından düşüş baskısının geri dönmesiyle birlikte 14 doların altındaki bir aralığı kapsıyor. Altcoin değeri son iki günde önemli ölçüde arttı. Bugün ayılar tekrar müdahale etti ve fiyat 13,11 dolara kadar geriledi. Şu anda fiyat, şu anda test edilen bir destek seviyesi olan 13 dolara yerleşmeye çalışıyor. Daha sonra, LINK desteği daha aşağıda 12,4 dolar seviyesind eyer alıyor.

Chainlink 1 günlük fiyat grafiği: Ayı momentumu yeniden canlanıyor

Bir günlük Chainlink fiyat analizi, kırmızı mum çubuğu fiyat grafiğine döndüğü için düşüş eğilimi gösteriyor. Son birkaç gün, aşağı yönlü bir trendin takip ettiği son iki gün dışında, altcoin için çok önemli olduğunu kanıtladı. Mevcut fiyat değeri 13,7 dolar olarak belirlenen hareketli ortalamanın altına kadar geriledi.

Chainlink price analysis: LINK price unbalances below $14 after rejection 1

Ayılar güçlerini geri kazanırken SMA 50 eğrisi yeniden yükseliyor. 1 günlük fiyat grafiğindeki Bollinger Bantları Göstergesi şu değerleri gösteriyor; üst değer 15,7 dolar alt değer ise 12,4 dolarda bulunuyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) puanı da fiyat açığı nedeniyle endeks 40’a kadar geriledi.

Dört saatlik Chainlink fiyat analizine göre, fiyat düşük eğiliminde bulunuyor. Fiyat hareketindeki son düşüş, 13,11 dolara düşürüldüğü için düşüşüne neden oldu. Düşüş eğilimi kesintisiz olarak ilerlediği kripto para değerine ciddi şekilde zarar verdiği için toparlanma şansı en aza indirilmiş görünüyor. Fiyat, SMA 50 eğrisi ile birlikte 13,7 dolar konumunda duran hareketli ortalama değerinin de altına geriledi.

Chainlink price analysis: LINK price unbalances below $14 after rejection 2

Altcoin için oynaklık artma eğiliminde olduğundan, üst Bollinger bandı şimdi 14,3 dolar işaretine dokunurken, alt Bollinger bandı 12,3 dolar seviyesinde bulunuyor. RSI eğrisi, fiyatta keskin bir düşüşü teyit ederek 42 endeksine geriledi.

Genel olarak, duruma genel olarak bakarsak, fiyatta bir düşüş gözlemlendi. Bu nedenle, LINK teknik göstergeleri, hareketli ortalamalar da dahil olmak üzere satış sinyalleri veren 15 göstergenin çoğunluğu ile düşüş ipuçları veriyor. Aksine, osilatörler piyasanın herhangi bir tarafını kayırmadan tamamen tarafsız duruyor.

Chainlink fiyat analizi: Sonuç

Altcoin fiyat analizi, son birkaç saat içinde fiyatlarda meydana gelen sürekli düşüşün ardından ayıların kartlarını bir kez daha oynadığı sonucuna varıyor. LINK/USD fiyatı 13,11 dolar seviyesine geri dönerek fiyattaki düşüşü doğruladı. Dört saatlik fiyat analizi de düşüş ipuçlarını bıraktığından, önümüzdeki saatlerde aşağı yönlü bir fiyat hareketi beklenebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin