Dev ortalık start verdi: Ronaldo’nun ilk NFT koleksiyonu çıkıyor

Dev ortalık start verdi: Ronaldo’nun ilk NFT koleksiyonu çıkıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Haziran 2022’de Binance, futbol ikonu Cristiano Ronaldo ile ortaklık kurmuştu. Aradan geçen uzun zamandan sonra yeni bir haber geldi. Dünyanın önde gelen borsası şimdi ilk Cristiano Ronaldo NFT koleksiyonu için start verdi. Koleksiyonun ilk ürünü 18 Kasım’da satışa sunulacak.

Manchester United forveti, Binance’in resmi NFT platformuna özel olarak piyasaya sürülecek bir dizi NFT koleksiyonu olacak. Dünyanın dört bir yanındaki futbol severler için benzersiz bir deneyimi için Ronaldo, Binance ile iş birliği yaptı. Bu, dünya çapındaki kayıtlı Binance kullanıcılarının koleksiyonları Binance Pay aracılığıyla satın almalarını da sağlayacak.

Cristiano Ronaldo’nun ilk NFT koleksiyonu, dünyanın önde gelen blockchain ekosistemi ve kripto para altyapı sağlayıcısı Binance ile çok yıllı özel bir ortaklığın parçası olmuştu. Artık bu ortaklık resmi olarak Cuma günü başlamış olacak.

Cristiano Ronaldo’nun NFT koleksiyonu satışa çıkıyor

Lansman, hayranlarına NFT dünyası aracılığıyla Web3’ü tanıtmayı amaçlayan Ronaldo’nun yer aldığı küresel bir pazarlama kampanyasıyla destekleniyor. NFT koleksiyonu sayesinde Fan tokenleri de harekete geçti. Futbol üzerinde varlık sahibi olan yatırımcıları sevindiren bir gelişme oldu.

Binance Kurucu Ortağı ve Pazarlama Direktörü He Yi, şunları söyledi:

“Metaverse ve Blockchain’in internetin geleceği olduğuna inanıyoruz. Daha fazla insanın Blockchain’i anlamasına yardımcı olmak ve spor ve eğlence endüstrisi için Web3 altyapısını nasıl oluşturduğumuzu göstermek için Cristiano Ronaldo ile işbirliği yapmaktan onur duyuyoruz.”

NFT koleksiyonu Cuma günü çıkışını şu şekilde yapacak: Süper Süper Nadir (SSR), Süper Nadir (SR), Nadir (R) ve Normal olmak üzere dört nadirlik düzeyine sahip yedi animasyonlu koleksiyon parçası olacak.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin