26 Kasım Ripple fiyat analizi: XRP neden düştü? Tekrar yükselecek mi?
26 Kasım Ripple fiyat analizi: XRP neden düştü? Tekrar yükselecek mi?

Ripple yeni ortaklıklar kuruyor: XRP’yi kullanacak yeni şirketler var!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Latin Amerika’daki bir çift bankanın Ripple’ın sınır ötesi ödeme teknolojisini benimsemesi araştırdığı bildiriliyor.

Latin Amerika’daki bankalar Ripple’ı kullanacak

Finans haber ajansı iupana’ya göre, Banesco Panamá ve Scotiabank Şili, Ripple’ın xCurrent ile sermayeyi nasıl hareket ettirebileceklerini test ediyor. Rapora göre, Banesco Panamá tam uyumlu olmasını sağlamak için düzenleyicilerle birlikte çalışıyor ve aynı zamanda dünya çapında para taşımak için XRP dijital varlığına da bakıyor:

Banesco, Dominik Cumhuriyeti, Panama, Portekiz, Porto Riko, İspanya ve Venezüella’yı kapsayan grubundaki bankalar arasında teknolojiyi yaymayı hedefliyor… Bir kez Ripple ağına entegre edildiğinde, Banesco başlangıçta yalnızca gruptaki bankalar arasında Blockchain bazlı transferler sunmayı amaçlıyor. Bunun nedeni, Banesco’nun her alıcı banka ile ikili olarak oranlar ve döviz kurları üzerinde anlaşma yapması gerektiğidir.

Ripple’ın küresel ödeme ağında çok sayıda kurum var

Bu arada, Scotiabank Şili de Ripple ile uluslararası ödemeleri test ediyor. Dijital banka başkan yardımcısı Daniel Kennedy, Ripple’ın ödeme ağının “gerçekten iyi çalıştığını” düşünüyor. Kennedy, müşterilere fon gönderebilecekleri potansiyel bir yer olarak Lima, Peru’dan bahsetti, ancak bankanın Ripple’ın teknolojisini tam olarak bütünleştirebilmesi için daha fazla iş yapılması gerektiğini söyledi. Ripple, küresel ödeme ağı RippleNet için en az 200 banka ve finansal kuruluşun üye olduğunu söyledi. 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin