Ripple (XRP), 2022'de boğa koşusuna mı hazırlanıyor? Yükseliş devam edecek mi?
Ripple (XRP), 2022'de boğa koşusuna mı hazırlanıyor? Yükseliş devam edecek mi?

Ripple (XRP), 2022’de boğa koşusuna mı hazırlanıyor? Yükseliş devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple (XRP), fiyat hareketi haftalık flamada olduğu için, Mayıs ayından itibaren kırmızı bir azalan üçgen ve aşağıdan ise Aralık 2020’den itibaren yükselen bir yeşil trend çizgisi destek verdiği için, hem yukarıdan hem de aşağıdan her iki sınıra da uyum sağlıyor. Ripple fiyat hareketi düşüş eğiliminde görünse de, yeşil yükselen trend çizgisi birkaç kez iyi bir şekilde tutuldu. 2022’nin ilk haftalarında XRP’yi 1,36 dolara çekebilecek boğa koşusu için yükselen trend çizgisine karşı olası bir şey bekliyoruz.

XRP fiyatını 2022’de neler bekliyor?

XRP fiyatı, 2021 boyunca yükseliş eğilimi desteğini oluşturan yeşil yükselen trend çizgisinde bulunuyor. Ancak, son birkaç hafta içinde yapılan çok sayıda testle düşüş eğilimine dair bazı işaretler gösterdi. Bir test, bu trend çizgisinden sert bir sıçrama gördüğünde, azalan Basit Hareket Ortalamalar (SMA), potansiyeli daha da artırmak için bir miktar üst sınır oluşturuyor. Bu düşüş eğilimi gibi görünse de, RSI 50 civarında ılımlı bir eğilim sürdürdüğü ve yıl boyunca aşırı satım bölgesine doğru düşmediği için boğalar fiyat hareketini satın alırken alabilir.

XRP’deki yatırımcılar, 2022’nin başında ralli serbest bırakılmadan önce Ripple kripto paralarını satın almak için yeşil yükselen trend çizgisinde bu haftanın testini kullanmış olacaklar. Daha fazla yatırımcının portföylerine bir varlık olarak kripto para birimleri eklemesiyle, birçok pozisyon alma genel olarak artan talebi tetikleyecek. Ripple’ın 55 günün üzerinde kırılması ve 200 günlük SMA’nın kırmızı azalan trend çizgisini 1 dolar civarında yeniden test etmesiyle sağlam bir yükseliş tepkisi görecek. Yukarıda kırıldığında, kazançların %65’ini elinde tutan 1,36 dolara doğru hızlandırılmış bir hareket görmesini beklenebilir.

XRP/USD daily chart

Örneğin, jeopolitik gerilimlerin Rusya ile ABD arasında Ukrayna üzerinde olası bir savaşa dönüşmesiyle 2022’nin başında bazı ters rüzgarlar ortaya çıkmaya başlarsa, güvenli limanlara büyük bir hamle bekleniyor. Bu durumda, yeşil yükselen trend çizgisi kırılacak ve ilk taban olarak 0,60 doları test edecek. Gerginliklerin çok ciddi tırmanması ve küresel piyasaların keskin bir şekilde geriye gitmesi durumunda, 0,30 dolar seviyesi bile imkansız görünmüyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin