Ripple ve SEC davasında yeni gelişme: Sona yaklaşılıyor mu?
Ripple ve SEC davasında yeni gelişme: Sona yaklaşılıyor mu?

Ripple ve SEC davasında yeni gelişme: Sona yaklaşılıyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple ve SEC arasındaki davada önemli gelişmeler yaşanıyor. Ripple, SEC’i CEO’su ve eski bir SEC komiseri arasındaki toplantıda alınan notları teslim etmeye zorlamak için bir girişimde bulundu. Ancak SEC, müzakere süreci ayrıcalığını (DPP) öne sürerek harekete itiraz etti.

Ripple’ın 10 Şubat’ta Yargıç Sarah Netburn’e sunduğu önerge, Brad Garlinghouse ve eski SEC şefi Elad Roisman arasındaki 2018 toplantısında alınan SEC devir notlarının alınmasını talep etti.

Ripple, önergede, mahkemenin SEC’in teslim etmesi gereken belgelere karar vermesinden bir hafta sonra yeni belgenin SEC’in gözetiminde olduğunu belirtti.  Ancak, SEC, belgeyi devretmekten muaf tutulması gerektiğini bildirdi .

Ripple, SEC’in bunu birkaç nedenden dolayı yapamayacağını savundu. Önergede, toplantının SEC ile üçüncü bir taraf arasında gerçekleştiği ve bu nedenle muaf tutulamayacağı belirtildi. ı

Ayrıca, SEC’in daha önce toplantının hiçbir şekilde Ripple soruşturmasıyla ilgili olmadığını kabul ettiğini de sözlerine ekledi.

Toplantı, SEC ile avukat ayrıcalığını ihlal eden üçüncü şahıs Bay Garlinghouse da bulunuyor. Hareket, SEC’in bu toplantının herhangi bir potansiyel XRP soruşturmasıyla ilgili olmadığını kabul ettiğini söyledi.

SEC tartışması sürüyor

https://twitter.com/WKahneman/status/1491977348089978886

Topluluk üyeleri, SEC’in belgeyi teslim etme konusunda neden isteksiz olabileceğini araştırdı. XRP destekçisi “WKahneman”ın tweetine göre Brad Garlinghouse’un toplantıyla ilgili SEC komisyon üyesinin kendisine XRP’nin menkul kıymet olmadığını söylüyor.

Topluluk üyesi, SEC’in belgeyi teslim etme konusundaki isteksizliğinin son derece rahatsız edici olduğunu vurguladı. SEC’in Ripple’a karşı çok güçlü bir davası olmadığını düşünen birçok kişi tarafından da paylaşılıyor.

Bu arada, SEC, Ripple davasıyla ilgili bir ABD savunma grubu olan Empower Oversight tarafından da mahkemeye dahil olmuştu. Empower, SEC’in Bilgi Edinme Özgürlüğü Yasası (FOIA) kapsamında SEC’e XRP ile ilgili belgeler vermesi için yaptığı birkaç başvuruya uymadığını söylüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin