featured

Ripple ile SEC arasındaki davanın kararı yaklaşırken, yeni lansman duyurusu fiyatı hareketlendirebilir!

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – 13 Nisan’da Ripple Labs, kurumsal düzeyde kullanım için tasarlanmış olan yeni bir kripto likidite platformu olan Liquidity Hub’ın lansmanını duyurdu.

Firmaya göre bu yeni likidite merkezi, çeşitli piyasa yapıcılardan, borsalardan ve işletmelerden kripto para ödemelerine küresel erişim sağlayacak. Bağımsız çalışacak ve Ripple’ın yaygın olarak kullanılan ödeme çözümü On-Demand Liquidity’yi (ODL) tamamlayacak. Ayrıca, işletmelerin platformlar genelinde likiditeyi yönetmesine yardımcı olacak çözümlerin sorunsuz entegrasyonunu kolaylaştıracak ve kripto hazine işlemleri gibi yüksek hacimli işlemlerin masraflarını azaltacaktır.

Ripple bu konuda şu sözleri söyledi:

İşletmeler, platformdaki kullanıcı sayısına, işlem hacmine ve piyasa verimliliğine bakılmaksızın bu farklı varlıklara hızlı ve kolay bir şekilde girip çıkabilmelidir. Yani likiditeyi etkileyebilecek tüm olumsuz unsurlar ortadan kaldırılacaktır.

En iyi oranları sağlamak ve önceden finanse edilen sermaye pozisyonlarına olan ihtiyacı ortadan kaldırmak için ileri teknolojiyi kullanan yeni likidite merkezi, Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Ethereum Classic, Litecoin dahil olmak üzere bir dizi kripto para birimini destekleyecektir.

Firma ayrıca, XRP’yi ve diğer token’ları ürünlerdeki destek için değerlendireceğini belirterek, “ABD’de düzenleyici netlik aldığı için XRP’yi desteklemeyi dört gözle beklediğini” ekledi.

XRP’nin 1 dolara giden yolu

Ripple’ın yeni Likidite Merkezi, XRP’yi yeni zirvelere taşıyabileceğine inanan birçok kripto meraklısı tarafından olumlu karşılandı. XRP fiyatını tehlikeli bir konuma sokan devam eden SEC – Ripple davasına rağmen altcoin, dünya çapında şaşırtıcı bir şekilde 4,6 milyon adres sayısıyla yatırımcılardan artan bir ilgi görüyor. Kripto analitik firması Santiment’e göre şu anda yaklaşık 1,08 milyon aktif adres var.

Ripple’ın Likidite Merkezi lansmanı, kripto para biriminin geleceği hakkında daha fazla heyecan uyandırdı. Bu yeni ürünün başarısı, potansiyel olarak altcoin’in fiyatını yeni zirvelere taşıyabilir ve 1 dolarda bulunan direnç noktasını kırmasına yardımcı olabilir.

Ripple XRP

Bununla birlikte, XRP geçtiğimiz çeyrekte önemli ölçüde büyüdü ve 1 Ocak’tan bu yana %70’in üzerinde arttı. Ancak fiyat, Mart ayı sonlarında 0,55 dolarda bulunan direnci yatırımcılar tarafından oluşturulan satış duvarı sebebiyle kırmakta zorlanıyor. Yine de piyasa uzmanları birikim, satışlardan daha hızlı büyüdüğü için fiyatın patlayabileceğini düşünüyor. Yine de, SEC ile Ripple davasında karara geri sayım devam ederken durum her an değişebilir.

CoinMarketCap verilerine göre XRP bu yazının yazıldığı sırada 0,50 dolar civarında işlem görüyor ve son 24 saatte %2,47 oranında bir düşüş yaşadı.

ZyCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir