Ethereum potansiyel bir ralliye kapı açabilir mi?

Bir tradere göre; Ethereum, (ETH) bu seviyelerde güç göstermeye devam ederse altcoin rallisi kapıda!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Skew Δ (@52kskew) kullanıcı adlı bir trader, dün tweet attı ve Ethereum’un (ETH), son birkaç haftadaki olumlu fiyat hareketi göz önüne alındığında, performans açısından altcoin pazarına liderlik etmeye devam ettiğini söyledi. Trader, önümüzdeki günlerde ETH fiyatında devam eden artışın diğer altcoin fiyatlarının da yükselmesi için bir fırsat yaratabileceğini sözlerine ekledi.

Yazının yazıldığı anda CoinMarketCap, küresel kripto para birimi piyasa değerinin son 24 saatte %0,45 azaldığını gösteriyor. Buna göre, tüm kripto paraların birleşik piyasa değeri şu anda yaklaşık 1,27 trilyon dolar olarak tahmin ediliyor.

Ayrıca, en üstte yer alan kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) hakimiyeti son 24 saatte azaldı. Şu anda BTC’nin piyasa hakimiyeti yaklaşık %45,70, bu da son günde %0,41 azalma olduğunu gösteriyor.

Alternatif kripto para birimleri lideri ETH ile ilgili olarak, son 24 saatte fiyatında bir düşüş yaşandı ve şu anda 2.096,34 dolar seviyesinde işlem görüyor. Bu, kripto para biriminin dünle karşılaştırıldığında hafif %0,20’lik bir düşüşe işaret ediyor. Ancak, ETH aynı zaman diliminde BTC’yi geride bırakmayı başardı ve önde gelen kripto para birimine karşı %1,25’lik bir kazanç elde etti.

Ethereum için kritik nokta

Şu anda Ethereum’un fiyatı hala günlük konsolidasyon kanalı içinde işlem görüyor ve bu kanal 2.014 dolar ile 2.140 dolar arasında değişiyor. Bu aralık, kripto para birimi Perşembe ve Cuma günleri etkileyici kazançlar kaydettikten sonra geldi, sırasıyla %4,93 ve %4,37 artış gösterdi. Bu artışlar ETH’nin önemli bir seviye olan 2.014 dolar seviyesini aşmasını sağladı ve bu seviye kripto para biriminin gelecekteki performansı için kritik bir seviye.

Ancak, yatırımcılar önemli bir gösterge olan günlük RSI göstergesine dikkat etmelidir. Ne yazık ki, günlük RSI çizgisi şu anda aşırı satılmış bölgeye doğru negatif bir eğim gösteriyor ve bu ayı sinyali veriyor. Bu, Ethereum’un fiyatının zirveye ulaştığını ve önümüzdeki 24-48 saat içinde düşebileceğinin açık bir işaretidir. ETH’ye yatırım yapan yatırımcılar bunun farkında olmalı ve işlem stratejilerinde gerekli ayarlamaları yapmalıdır.

 Ethereum (ETH) yatırımcıları dikkatli olmalıdır.

 

cyrptonews.net

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin