Ripple SEC davası, 2023 yılında bitecek mi? Ripple Labs sonlandırmak için istekli!

Ripple SEC davası, 2023 yılında bitecek mi? Ripple Labs sonlandırmak için istekli!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple Labs’ın genel danışmanı Stuart Alderoty, SEC’in Ripple’a karşı davasının neden gelecek yıl bitebileceğini açıkladı. Şimdiye kadar davayı takip eden herkese teşekkür ettiğini söyleyen Alderoty, Ripple SEC davası için Twitter’da açıklamalarda bulundu. Ripple Labs’ın genel danışmanı Stuart Alderoty’nin en can alıcı sözü ise şu oldu:

“Ripple, davayı bir an önce çözmek için çok çalışıyor.”

Alderoty hem Ripple hem de mahkemenin çok çalıştığını ve bu nedenle kararın 2023’te elde edilmesini beklediğini belirtti. Ripple Labs tarafında davanın önümüzdeki yıl sonlanması öngörülüyor. Ancak SEC, yasal davanın sona ereceği günü ertelemeye çalışıyor.

Konuda, SEC’in davanın her gününde XRP’ye sahip ABD merkezli kripto yatırımcılarına, Aralık 2020’de Ripple’a dava açıldığında olduğu gibi zarar verdiğini, 15 milyar dolarlık XRP piyasa değerine ölümcül bir darbe vurulduğunu belirtti. ve bu, SEC’in koruduğunu iddia ettiği yatırımcılara karşı bir darbe oldu.

SEC, kripto pazarında kafa karışıklığı oluşturuyor

Alderoty topluluğa, düzenleyici kurum Ripple Labs aleyhine dava açtığında, ABD’de XRP ticaretini durdurmak için mahkemeden asla izin almaya çalışmadığını hatırlattı. Bununla birlikte, ülkede yerleşik birkaç kripto borsası (Coinbase, Bittrex gibi) ve dünyanın diğer yerlerinde askıya alındı. Borsalar sırasıyla XRP’yi delist etmişti.

SEC, Ripple ile mücadelenin yanı sıra, kripto para piyasasını “belirsizlik bulutu” içinde tutarak ABD’de genişlemesini engelliyor. Son araştırmaya göre şu anda yaklaşık 40 milyon ABD vatandaşı kripto para birimine sahip. Buna rağmen SEC, çoğunu menkul kıymetler olduğunu ve kripto borsaları üzerinde daha fazla kontrol talep ettiğini iddia etmeye devam ediyor.

SEC, yetki alanlarındaki herhangi bir dijital borsayı kapatamazken, kripto pazarında kafa karışıklığı yaratmak için mümkün olan her taktiği kullanıyor ve kullanmaya devam edecek.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin