Ripple, ortaklıklarına bir yenisini ekledi! Neler değişecek?
Ripple, ortaklıklarına bir yenisini ekledi! Neler değişecek?

Ripple, ortaklıklarına bir yenisini ekledi! Neler değişecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – San Francisco merkezli ödeme şirketi Ripple, sınır ötesi para transferlerini kolaylaştırmak için Litvanyalı bir finansal teknoloji (FinTech) firmasıyla ortaklık kurdu.

Yeni bir basın bülteninde Ripple, hem bireysel hem de “işletmeden işletmeye (B2B)” müşterilere hizmet sunmak için Vilnius merkezli FINCI ile güçlerini birleştirdiğini açıkladı.

RippleNet’in İsteğe Bağlı Likidite (ODL) protokolü, FINCI’nin yurt dışında bulunan hesapları ön fonlama yoluyla sermayeye bağlamasına gerek kalmadan Avrupa ve Meksika arasındaki ödemeleri etkinleştirmek için XRP’den yararlanacak.

FINCI CEO’su Mihails Kuznecovs yeni ortaklık hakkında şunları söylüyor:

“FINCI müşterilerinin dünya çapında para taşımasını kolaylaştırmak için Ripple ile çalışmaktan heyecan duyuyoruz.

Uluslararası ödemeleri etkileyen gizli verimsizlikleri ortadan kaldırmakla aynı temel hedefi paylaşıyoruz.

Ripple’ın ODL’sini kullanarak elde edeceğimiz tasarruflar ve operasyonel iyileştirmeler, işimize parayı geri koymamıza ve müşterilerimize sunduğumuz teklifleri geliştirmemize olanak sağlayacak.”

FINCI, Ripple’ın Litvanya’da bulunan ilk müşterisi. ODL hizmeti şimdi Singapur, Polonya ve Tayland dahil olmak üzere iki düzineden fazla ödeme pazarına genişledi.

Ripple’ın Avrupa genel müdürü Sendi Young, ODL kullanmanın nasıl daha verimli uluslararası işlemler sağladığını açıkladı.

“Sınır ötesi ödemeler geleneksel olarak yavaş, karmaşık ve güvenilmez olmuştur.

ODL, küresel kripto likiditesinden yararlanarak bu sınır ötesi ödeme sorunlarını ele alan ilk kurumsal düzeyde çözümdür ve müşterilerimize büyümelerine ve ölçeklenmelerine yardımcı olmak için tamamen yeni bir iş yapma yöntemi sunar.”

Ripple, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile uzun süredir devam eden bir soğukluk içinde. FINCI anlaşması ise bir dizi uluslararası iş ortaklığının en sonuncusunu işaret ediyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin