Ripple, XRP üzerinde oyun oynuyor: İşte iki günde yaşanılan değişiklikler!

Ripple Labs, ikinci çeyrek raporunu yayınladı: Agresif ilerleme dikkat çekiyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple Labs, çeşitli geliştirme yönlerini vurgulayan ve aynı zamanda performansını etkileyen pazar dinamikleri ile ilgili rapor yayınladı. Bu rapor 2022 yılının ikinci çeyreğini içeriyor.

Raporun en önemli vurgusu ise, şirketin NFT pazarındaki fırsatlardan yararlanmayı amaçlayan arayışları. Ayrıca, SEC davasını hızlı bir şekilde takip etme konusundaki taahhüdünü yineledi.

Ripple-SEC davası herkesin bildiği üzere  yıllarca süren gelen bir olay oldu. Ripple’ın gelişimini ve XRP’nin fiyat hareketini büyük ölçüde yavaşlattı. Şirket, SEC davasının düzelmesi i.in agresif bir şekilde bastırdığını açıkladı.

Ripple Labs, SEC davasına rağmen büyüyor

SEC davası, Ripple Labs’ın büyüme fırsatlarını takip etmesini engellemedi. Ripple, NFT pazarındaki büyüme fırsatlarını keşfetmekle ilgilendiğini ve NFT desteğini XRP Ledger’a entegre etmeyi planladığını doğruladı. Ayrıca Lotus Automotive ve Balmain moda markası gibi büyük markalarla NFT’lerini XRPL’de yayınlamak için ortaklıklar yaptı.

Ripple’ın genişletilmiş kapsamı

Raporun en ilginç yönlerinden biri, Ripple’ın Root Network adlı yeni bir blok zinciri geliştirmek üzere FLUF World ile birlikte çalıştığını ortaya koyması. Bu ağ ayrıca XRPL ile entegre olacak ve fee ücretleri için XRP kullanacak.

XRP, Haziran ortasından bu yana değişen bir performansta kaldı. 29 Temmuz itibarıyla 0,363 dolardan işlem görmüştü. Bu, mevcut 2022 dip seviyelerinden hafif bir gelişmeyi gösteriyor.

Nispeten sınırlı fiyat aralığına rağmen, XRP’nin zincir içi ölçümleri, özellikle 28 Temmuz ile 29 Temmuz arasındaki sağlıklı etkinliği vurgulamaktadır. Örneğin, Bitmex ve Binance fonlama oranları önemli ölçüde iyileşti.

Ripple Labs raporu paydaşlar üzerinde olumlu bir etkisi olduğunu gösteriyor. Bu durum balina işlem sayılarına da yansımış durumda. Balina işlem sayısı metriği, son 24 saatte 1 milyon doların üzerinde 12 işlem kaydetti. Metriğin bu hafta kaydettiği en yüksek sayı.

Diğer yandan XRP, 100.000 ile 1 milyon dolar arasında sağlıklı bir işlem sayısını sürdürmeyi başardı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin