Kripto analisti, SEC ve Ripple arasındaki davayı değerlendirdi…

Ripple ile SEC arasındaki dava tarihi öngürülüyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yaklaşık 2 senedir iki kurum arasındaki dava süreci bir türlü son bulmadı. Hakim karşısına çıkan iki tarafın temsilcileri uzlaşı yönünde anlaşma sağlayamadı. Her geçen gün yeni haberler gelse de yatırımcıların beklediği ana karar netliğe kavuşmadı. 

Son olarak avukat konuyla ilgili öngören bazı detaylar paylaştı. Avukat bazı belge ve dosyaların sunulması için tarih açıkladı. Bazı önemli açıklamalar gelse de davanın seyrini nasıl etkileyeceği merak ediliyor.

ABD SEC’in Ripple aleyhindeki davası, Hinman konuşması ve diğer hareketler üzerindeki iddiasını hala koruduğunu gösteriyor. Ancak, mahkeme bir dizi anlaşmazlık çözülmüş gibi.

Avukat, özet karar ile ilgili güncellemeleri paylaştı

Avukat James Filan, bekleyen önergeler ve son başvuru tarihine ilişkin güncellemeleri paylaştı. Belgede, özet yargıya yönelik hareketleri vurguladı.

Avukat Filan, özet hüküm ve tartışmasız gerçeklere ilişkin beyanların 13 Eylül 2022’ye kadar sunulması gerektiğini belirtti. Bu arada, itiraz için son tarihin 18 Ekim 2022 olacağını belirtildi.

Her iki taraf da Bölge Yargıcı Torres’in önergelerle ilgili nihai kararını beklemek zorunda kalacak. Filan, Temmuz-Ağustos ortasının kurumlar için çok yoğun bir zaman olacağını da sözlerine ekledi.

Filan, Yargıcın Bilirkişi Önergeleri ve Özet Karar önergeleri hakkındaki kararları konusunda daha önceki tahminlerine bağlı kalacağını söyledi. Her iki önergenin de aynı anda karara bağlanacağını belirtti.

Avukat Filan, bir sonraki büyük tarih olarak 26 Temmuz 2022’yi belirledi. Komisyonun itirazları bu zamana kadar sonuçlanacak. Ripple ve sanıklar 9 Ağustos 2022’ye kadar yanıtlarını sunacaklar.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin