featured

Ripple kritik direnç ile karşı karşıya! XRP, başarılı bir şekilde kırabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında adından sıkça söz ettiren altcoin’lerden bir tanesi olan Ripple, son on bir aydır düşüş eğiliminde. XRP, neredeyse 2 dolara ulaştıktan kısa bir süre sonra düşüş eğiliminden bir türlü kurtulamadı. Bu haftanın şu ana kadarki yeşil mumlarına rağmen, günlük mumlar herhangi bir güç göstermedi.

Ripple günlük grafik analizi

Ripple, son aylarda kendisi için direnç sağlayan EMA-200 çizgisinin altında işlem görüyor. Bu yazının yazıldığı sırada ise değeri 0,85 dolar civarında.

Altcoin için ileriye dönük olarak birincil anahtar seviye, dinamik dirençle kesişen ve aynı zamanda psikolojik bir engel olan 1 dolarda bulunan statik direnç noktasıdır. Ripple zor bir görevle karşı karşıya. Kripto para birimi için 1 doların üzerine çıkmak pek de kolay değil.

Ripple grafik

Günlük grafikte dikkat çeken nokta, CMF teknik göstergesinin durumudur. Sarı alana dokunduktan ve taban çizgisinin üzerine çıktıktan sonra bir yükseliş trendi başladı. Ve şimdi gösterge benzer bir durumda. Bu durumda yatırımcılar beklemeli ve fiyatın aynı olumlu tepkiyi gösterip göstermediğini görmek zorunda. Eğer olumlu tepki görülürse 1 dolar seviyesi yakında yeniden test edilecektir.

Ripple 4 saatlik grafik analizi

4 saatlik zaman diliminde de günlük fiyat analizinde belirtildiği gibi, kısa vadeli direnç 0,85 dolar seviyesinde bulunuyor. Bu da satıcılardan çok fazla arz sağlıyor gibi görünüyor.

BMAX göstergesi de aşırı alım bölgesinden uzaklaşıyor. Böylece kısa vadeli direnç noktasını daha sonra test etmek için ivme kazanması bekleniyor. Daha düşük bir dip oluşmadığı sürece, bir sonraki kısa vadede bir yükseliş trendinin mümkün olduğuna dikkat edilmelidir. Aksi takdirde, XRP’nin fiyatı destek noktasının çevresinde bulunan 0,70 dolar civarına düşebilir.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin