XRP fiyatı birden çok engelle karşı karşıya: Ripple boğaları devreye girecek mi?

Ripple kendini SEC davasına karşı nasıl savunacak? Yeni bir rapor açığa çıktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ortaya çıkan yeni bir rapor, Ripple’ın XRP’yi yasa dışı bir şekilde kayıtsız bir menkul kıymet olarak sattığı yönündeki SEC suçlamalarına karşı kendisini nasıl savunmayı planladığına ışık tutuyor.

Ripple, XRP fiyatının tarihsel görünümünü kanıt olarak sunacak

Yıllar boyunca XRP fiyatının seyri, Ripple’ın savunmasında önemli bir rol oynayabilir. Ripple’ın yasal stratejisi hakkında bilgi sahibi olan kaynaklara atıfta bulunan Yahoo Finance, Ripple’ın, Ripple hakkındaki haberlerin XRP’nin fiyatı üzerinde hiçbir etkisi olmadığını göstermeyi planladığını bildirdi.

Ripple, ödeme devi MoneyGram ile stratejik bir ortaklık açıkladığında XRP’nin yatay işlem yaptığı 19 Haziran 2019 en önemli örneklerden biri.

CoinMarketCap’e göre XRP 19 Haziran 2019 gününe 0,4288 dolardan başladı ve günü 0,4368 dolardan bitirdi. Sonrasında XRP, 22 Haziran’da 0,5055 dolara yükseldi.

Ripple ayrıca, iş modelinin bir token’a bağlı olmadığını göstermek için XRP ile hiçbir ilgisi olmayan ödeme ürünlerini öne çıkarmayı planlıyor.

Şirket XRP’den çok önce oluşturuldu

Şirketin ayrıca, Ripple markasının “XRP’nin oluşturulmasından yıllar önce” var olduğunu ve şu anda Ripple ile hiçbir ilgisi olmayan kripto piyasalarında sağlıklı bir likiditeye sahip olduğunu ortaya koyması bekleniyor.

Şirketin, XRP’nin genel ticaret hacmine kıyasla yerel varlığının rutin satışlarının çok küçük olduğunu iddia edeceği bildiriliyor.

Ayrıca Ripple, XRP satışlarının, alıcılar Ripple’dan satın aldıklarını fark etmeden yapıldığını iddia edecek. Bu, şirketin inandığı ve kendi başına işlemin bir yatırım sözleşmesi olamayacağı anlamına geliyor.

Davayla ilgili ön duruşma konferansı 22 Şubat’ta düzenlendi.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin