SEC’in açtığı dava sonrasında toparlanan Ripple (XRP)’de yükseliş sürecek mi?
SEC’in açtığı dava sonrasında toparlanan Ripple (XRP)’de yükseliş sürecek mi?

Ripple fiyat analizi: XRP yükselecek mi? İzlenecek kritik seviyeler ve teknik görünüm

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple, Aralık’taki büyük çöküşün ardından uzun süredir konsolidasyon içindeydi. Serbest düşüş, Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun kayıtsız menkul kıymet tokenlerini satma iddasıyla Ripple Labs Inc.’e dava açmasının ardından geldi.

Ripple fiyat analizi

Bu haberin yazıldığı sırada XRP, geçen haftaki düşüşten 25 sente küçük bir iyileşmenin ardından 0,279 dolardan kaçıyor. Mevcut fiyat seviyelerinin biraz üzerinde 4 saatlik grafikteki 200 Basit Hareketli Ortalama hareketi kaplıyor.

Şimdilik genel duygu Göreceli Güç Endeksi ile güçlendirilen boğaların lehine. Orta çizginin üzerinde bir kırılma, daha fazla alıcıyı pazara katılmaya teşvik edecektir. Ripple’ın arkasında yeterli hacim oluşturulursa, simetrik üçgenin üzerinde bir kırılma görmemiz muhtemel.

Simetrik üçgenin, bir dizi düşük zirve ve daha yüksek dipleri birbirine bağlayan iki eğilim çizgisi tarafından oluşturulduğuna dikkat etmeliyiz. Eğilim çizgileri, tepe denilen nispeten eşit bir noktada birleşiyor. Eşzamanlı olarak, üst trend çizgisi üzerindeki bir kırılma, üçgenin altında ticaret büyük kayıplarla sonuçlanırken önemli bir yükselişe neden oluyor.

Kritik seviyeler

Simetrik üçgenlerdeki kırılmalar veya bozulmalar, desenin en yüksekten en düşüğe doğru ölçülen kesin bir hedefe sahip. Bu nedenle, fiyat üçgenin üzerine çıkarsa XRP 0,5 dolara yükselebilir. Bununla birlikte, 50 SMA ve 100 SMA, satın alma baskısını emebilir. XRP’nin yükseliş trendini sürdürmek için 0,3 dolarlık direncin üstesinden gelmesi gerekiyor.

Diğer taraftan, üçgenin altındaki kayıplar 0,087 dolara dek düşüşe neden olabilir. Akılda tutulması gereken diğer destek alanları arasında 0,25 ABD doları, 0,20 ABD doları ve 0,17 ABD doları bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin