featured

Ripple fiyat analizi: XRP 0,90 dolara kadar yükseldi, yükseliş devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği altcoinlerden bir tanesi olan Ripple için bugün yapılan grafik incelemesine göre fiyatta düşüş görünüyor. XRP gece boyunca 0.90 dolar seviyesindeki ikinci direnç noktasını test etmek için hareket etti. Fakat, şu anda daha fazla yukarı yönlü hareketine karşı hafif bir reddedilme yaşıyor gibi gözüküyor.

Kripto para birimi bugün hafif bir tepki düşüşü yaşadıktan sonra 0,90 dolar direncinin daha fazla aşağı yönlü hareketi önlemesi bekleniyor. Bu nedenle, XRP’nin önümüzdeki 24 saat içinde düşüşe geçeceği varsayılıyor.

Kripto para piyasası, son 24 saat içinde güçlü bir yükseliş momentumunun geri döndüğünü gördü. Piyasa lideri ve öncü coin olan Bitcoin yüzde 5,99 oranında, en gözde altcoin olan Ethereum ise yüzde 5,6 oranında değer kazandı. Bu arada, Ripple ise yüzde 4.08 oranındaki kazançla onları takip ediyor.

Son 24 saatteki Ripple fiyat hareketi: Ripple, 0,90 dolarlık başka bir direnç testi için harekete geçti

XRP, 0,8286 dolar ile 0,9057 dolar seviyeleri aralığında işlem gördü. Bu da son 24 saat içinde önemli bir volatilite olduğunu gösteriyor. Volatilite, yatırımcılar tarafından piyasada fazla istenen bir şey değildir. İşlem hacmi yüzde ise 18,44 oranında artarak 3,99 milyar dolara ulaştı. Bu arada, toplam piyasa değeri 41,68 milyar dolar civarında işlem görüyor. Kripto para birimi piyasada genel sıralamada ise 8. sırada yer alıyor.

XRP/USD 4 saatlik grafik analizi: XRP tekrar yükselişi reddediyor

4 saatlik grafikte, Ripple fiyat hareketinin yükselmek için başka bir girişimde bulunduğunu görebiliriz. Ancak şimdilik bu girişime karşı bir ret görülebilir.

Ripple fiyat hareketi geçen hafta konsolidasyon gördü. Ancak hafta sonu boyunca hafif yükseliş momentumu piyasayı yukarı çekmeye devam etti.

Ripple

Pazartesi günü, XRP’nin ilk artış hareketlerinde 0,90 dolar seviyesinin üzerine kadar çıkabildiğini gördük. Ardından gelen güçlü tepki, direncin hala güçlü olduğunu gösteriyor. Günün ilerleyen saatlerinde daha yüksek bir yerel düşük ayarladıktan sonra, XRP bir gecede tekrar yüksek seviyeden işlem görmeye başladı.

Son saatlerde ise Ripple fiyat hareketi önceki en yüksek seviye olan 0,90 doların biraz üzerini yeniden test etti. Bir önceki kadar güçlü olmasa da, daha fazla yükseliş için başka bir ret görülebilir. Bu nedenle, XRP’nin, sonunda daha fazla yukarıya ulaşmak için yeterli ivmeyi toplamak amacıyla muhtemelen bir tane daha yükseliş momentumu izlemesi gerekiyor.

Ripple fiyat analizinde sonuç olarak

0,90 dolarlık direnç noktasının piyasayı tekrar tersine çevirmesini bekleniyor. Bu nedenle Ripple fiyat analizi, bugün düşüş gösteriyor. Sonuç olarak ise XRP muhtemelen bir sonraki hedef olan daha düşük seviyede bir dip ayarlamak için hareket edecek.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin