featured

Balinalar 4 trilyon Shiba Inu satın aldı – SHIB bir günde yüzde 8 değer kazandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – CoinMarketCap verilerine göre Shiba Inu, son 24 saatte %8’den fazla yükseldi. WhaleStats, bir Ethereum balinasının 24 saat içinde 4 trilyon Shiba Inu tokenı satın aldığını bildirdi.

Yatırımcıların yakından takip ettiği bu coinin fiyatında yaşanan toparlanma genel olarak piyasada yaşanan toparlanmayla örtüşse de, bu kripto para birimindeki %8 oranındaki artışa balinaların da katkıda bulunduğu görülüyor. Shiba Inu’nun elde ettiği kazançlar, kripto para piyasasındaki öncü ve en büyük coin olan Bitcoin ile en gözde altcoin olan Ethereum’un son 24 saatteki %5 oranındaki artışını önemli ölçüde geçmeyi başardı.

Daha önce büyük yatırımcıların sabit fiyat hareketine rağmen ellerindeki Shiba Inu coinlerini tuttuğunu, hatta satın almaya devam ettiklerini gözlemlemiştik. Balina İstatistiklerine göre, bir Ethereum balinası portföyüne son 24 saat içinde yaklaşık 136 milyon dolar değerinde 4 trilyon adet SHIB tokenı ekledi.

Balinaların gözetim web sitesi raporlarına göre bu kripto para birimi, ilk 1000 ETH cüzdanı arasında en çok işlem gören ve en büyük hodling tokenı olarak yer alıyor.

Balina gözetim web sitesi WhaleStats tarafından sağlanan veriler, balinaların bu coini 20 Aralık tarihinde 0.000028 dolar seviyesindeki düşüşten satın alınmış olabileceğini gösteriyor. WhaleStats, 10 saatten biraz daha fazla bir süre önce gerçekleşen bir ETH balina işlemini bildirdi. Bu da toplam 2.582.838 dolar değerinde 79.228.162.513 SHIB token satın alındığını gösteriyor.

Shiba Inu fiyat hareketi

Shiba Inu, konsolidasyon aşamasını grafiğindeki üçgen bir model içinde sürdürüyor. Bu formasyon içinde yeni bir fiyat artışına oldukça hazır görünüyor. Kripto para biriminin fiyatı, bugün erken saatlerde 0,000033 dolarlık sağlam yükselişe devam etmek için 20 Aralık tarihinde 0,000028 dolar civarındaki dip seviyesinden bir sıçrama yaşadı.

SHIB

Şu anda fiyat, satın alma güçlerini 0.000043 dolar seviyesinin üzerinde ve 0.000055 dolar ile 0.0000065 dolar seviyeleri arasımdaki alanına doğru gidişini destekleyebilecek üçgen oluşumunu kırma fırsatı arıyor.

Shiba Inu şu anda kripto para piyasasında genel olarak 13. en büyük kripto para birimi. Bu yazının  yazıldığı sırada ise 0,00003230 dolar seviyesinden işlem görüyor. Kripto para birimi, 2021 yılında tüm zamanların en düşük seviyesinden %57.789.646.3 oranında bir artışla muazzam bir büyüme hareketi kaydetti.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin