Do Kwon’un yakalanma kararı kırmızı bültene eklenecek mi?

Rezerv stratejisinin bir parçası olarak Luna yeniden BTC eklemesi yaptı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Belli bir strateji içinde sürekli BTC ekleyen Luna Foundation Guard, yeniden devrede. Akşam üstünde piyasalar çalkalanırken topluluk satın alma yolunu tercih etti. Toplu halde ciddi bir alım gerçekleştiren şirket, elindeki varlık sayısını artırdı.

Toplamda yaklaşık 1,5 milyar dolarlık satın alma, Terra Luna’nın algoritmik stabilcoin UST’sini daha da desteklemek için kullanılacak.

Terra Luna ekosistemine bağlı Singapur merkezli kar amacı gütmeyen Luna Foundation Guard (LFG), halihazırda yüksek olan Bitcoin rezervlerini daha da genişletmek için 1,5 milyar dolar daha topladı.

Artış, LFG’nin broker Genesis Trading ile tezgah üstü takaslar ve önde gelen bir kripto risk sermayesi şirketi olan Three Arrows Capital’dan ek satın alma yoluyla 37.863 BTC almasına izin verdi. 

Luna’nın alımıyla ilgili bilgilendirme yapıldı

Şirketin Perşembe günü yaptığı açıklamaya göre, anlaşmanın özel dökümü, Genesis ile 1 milyar dolarlık UST’de 1 milyar dolarlık tezgah üstü takas ve Three Arrows Capital’den 500 milyon dolarlık bir satın alma içeriyordu.

LFG şu anda kabaca 3.5 milyar dolar değerinde BTC’ye sahip ve bu da onu CNBC’ye göre dünyanın en iyi 10 sahibi arasına yerleştiriyor.

En son satın alma ile Luna Foundation Guard, UST olarak da bilinen algoritmik stabilcoin US Terra’yı desteklemek için 10 milyar dolara kadar Bitcoin biriktirme hedefine adım adım yaklaşıyor.

Hatta konuyla ilgili daha öncesinde kurucu Do Kwon açıklama yapmıştı. En yükü Bitcoin sahibi olacaklarını belirtmişti. Bu açıklama kripto topluluğundan tepki çekmişti. Ancak alımların bir rezerv stratejisi olduğu belirtiliyor. Alımların ise en çok düşüşlerde gelmesi dikkat çekiyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin