FTX iflası, Grayscale hakkında söylentileri güçlendiriyor…

Grayscale, SEC için yeni kripto varlıklarını sundu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dijital varlık yöneticisi Grayscale Investments, ABD SEC ile üç kripto tröst için kayıt beyanları sundu. 5 mayıs Perşembe günü TSİ akşam üzeri beyanlar geldi. Güven listesi, Horizen (ZEN), Stellar Lumens Trust (XLM) ve Zcash (ZEC) izleyen ürünleri içeriyor.

Hareket, piyasa tarafından olumlu karşılandı ve üç token son birkaç saat içinde büyük kazançlar kaydetti. Ancak BTC’nin bir anda düşüş yaşaması bu kazançları tersine çevirdi.

Zcash son 24 saatte %10 artsa da bu yükseliş kısa oldu

Grayscale’in Horizen Trust fiyatı sabah ticaretinde neredeyse %1 arttı. Fon, yatırımcıların paralarını Zen tokenlarına rahatça koymalarını sağlar. Zen token fiyatları duyurudan bu yana %8,6 arttı. 24 saatlik işlem hacmi %27 artarak 39.2 milyon$’a ulaştı. İyi bir yükselme gösterse de bu kısa sürdü.

Grayscale’e göre, Horizen Trust yatırılan paranın 19,5 milyon dolarını izliyor. Benzer şekilde, Stellar Lumens Trust ve Zcash Trust, sırasıyla 13.9 milyon dolar ve 44.4 milyon dolar varlıkla ilgileniyor.

XLM ve ZEC gibi farklı tröstlerle ilgili diğer Kripto para birimleri de haberlere olumlu yanıt veriyor. Stellar (XLM) tokeni son 24 saatte %4’ün üzerinde arttı. Zcash (ZEC) tokeni son 24 saat içinde yaklaşık %10 arttı.

Grayscale değerlendirme listesinde 25 kripto tutuyor

Dünyanın en büyük dijital para varlık yöneticisi olarak ön plana çıkıyor. Form, 10 başvurularının gönüllü olduğunu ve SEC incelemesine tabi olduğunu açıkladı. Bu arada, SEC’in Form 10’u Menkul Kıymetlerin Kaydı için de bilinir. ABD borsalarında potansiyel alım satım işlemlerine girebilmek için formu doldurması gerekiyor.

Grayscale, halihazırda farklı kripto para birimlerini destekleyen birden fazla güvene sahip. Listede Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC) ve Litecoin (LTC) yer alıyor.

Bir rapora göre Grayscale, 25’ten fazla dijital varlığa yatırım ilgisini, bunları değerlendirme listelerine ekleyerek gösterdi. Liste, farklı DeFi, değiştirilebilir olmayan belirteç (NFT) ve Metaverse projelerinden belirteçleri içeriyor. DeFi sektörlerinden Algorand (ALGO) ve Convex (CVX) listeye girdi. Öte yandan, Axie Infinity (AXS), Sandbox (SAND) ve Enjin’in (ENJ) Metaverse projeleri Grayscale’in ilgisini çekiyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin