Ethereum Quant'ın ralli yapmasına izin vererek Bitcoin'i zayıflatıyor mu?

Quant’ın fiyatındaki artış Bitcoin’i zayıflatabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Blok zincirleri arasında birlikte çalışabilirliği getirmeyi amaçlayan Ethereum tabanlı bir token olan Quant (QNT), düzeltmeler yapılmadan ve daha büyük pazar konsolide edilmeden önce 24 saatlik bir zaman diliminde büyük kazanımlar kaydetti.

Bitcoin’in ani çöküşü ve daha büyük pazarın konsolidasyonu, belirli altcoinlerin ralli yapması için ilginç bir fırsat sundu. Altcoin’lerin bağımsız olarak ralli yapması artık olağandışı bir fenomen olmasa da, Ethereum blok zincirindeki tokenlerden biri Ethereum’den bağımsız olarak beklenmedik bir şekilde hareket ettiğinde, bu dikkate değerdir.

Dolayısıyla soru şu: Quant’ın son rallisini ne tetikledi ve bu çekici bir yatırım mı?

Quant (QNT) fiyatı son 4 günde %40 arttı

Tarihsel olarak, daha büyük pazar ani çöküşleri Quant için toparlanmak için iyi bir zaman olmuştur. Özellikle, bu yılın Eylül ayında Quant, daha büyük pazarın düşmesiyle %84’ün üzerinde ralli yaptı. Aslında, Temmuz’dan Eylül’e kadar, Quant %480’in üzerinde bir artış göstererek 65 dolardan tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 429 dolara yükseldi.

Son birkaç saat içinde yapılan düzeltmelerin dışında, son 4 gün içinde başka bir düşüş piyasası büyüsünün ortasında Quant fiyatı, %40’ın üzerinde arttı.

Altcoin, %28’in üzerinde tek ve en büyük günlük mum artışını kaydetti ve RSI’si de neredeyse dikey bir artış gördü. Aslında, bu aynı zamanda altcoinin bir ATH’ye çarptığı Eylül ayının başından bu yana en yüksek RSI artışıydı.

Bahsedilen yükselişin arkasındaki büyük bir faktör, kripto paranın lehine hareket eden bir şey olan Bitcoin ile daha yüksek istikrarlı korelasyonu olabilir.

QNT için, daha önce görüldüğü gibi, Bitcoin ile yüksek pozitif korelasyon, ralli yapması için ideal ortamı yaratır.

Quant (QTC) - Bitcoin (BTC) korelasyonu

Hepsi bu kadar değil, çünkü altcoin için büyük işlem hacimlerinde istikrarlı bir artış, daha büyük oyuncuların sahneye nasıl geri dönebileceğinin bir işareti – İyi bir işaret.

Quant Ticaret hacmi

Altcoin’in ticaret hacimleri de Kasım ortasından itibaren tutarlı bir artış gördü ve bu da altcoin’e daha yüksek perakende ilgisi olduğunu gösteriyor.

Ek olarak, balinalar konsantrasyon açısından en fazla sahip sayısını oluşturuyor – Kripto paranın uzun vadeli büyümesi için bir başka iyi işaret.

Quant ticaret hacmi

Tüm zamanların en yüksek seviyelerine mi bakıyorsunuz?

Kripto paranın yörüngesi yukarıda belirtilen pencerede yükselişe geçmiş gibi görünse de, kendisini 225 dolar işaretinin üzerinde kurması gerekecek. Bu seviye, kısa vadede QNT için iyi bir destek olacaktır ve aynı zamanda iyi bir giriş noktası olarak da hareket edebilir.

Bununla birlikte, kripto paranın Sharpe oranı hala negatif bölgede salınıyor gibi görünüyordu. Bu, “risksiz” bir varlığa kıyasla performansının çok iyi olmadığı anlamına geliyordu. Sharpe oranı kayda değer bir artış görmüş olsa da, QNT ralli için gerçekten ana alt’larda görünmeden önce pozitif bölgeye girmesi gerekecekti.

Aksine, kripto paranın düşük oynaklığı bir artı puan olmaya devam ediyor ve QNT’nin rallisi yakın vadede uygun perakende desteğiyle devam edebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin