featured

Quant fiyat analizi: QNT bir günde yüzde 25 yükseldi – Yükseliş devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasına bir kaos hâkim demek yanlış olmayacaktır. Bu kaos geçtiğimiz hafta ilk olarak Bitcoin’in büyük değer kaybıyla başladı. Yatırımcıların takibinde olan altcoinlerden bir tanesi olan Quant ise son iki buçuk ayda ağustos ayından beri elde ettiği bütün kazancı kaybetti. Bu kısa vadeli düşüş trendi, fiyatı 145 dolarlık destek noktasına kadar düşürmüştü. Fakat şu anda bu seviyeden yaşanan yükseliş, işlerin tersine döndüğünü gösteriyor.

Yeni ralliyi destekleyebilecek teknik seviyeler kripto para analistleri tarafından yorumlandı. Bu yazıda ise bu teknik seviyeler yorumlanacak ve yükseliş devam edecek mi sorusunun cevabı verilecektir.

Quant için önemli teknik veriler:

Kripto para birimi Quant fiyatı, yeniden 20 günlük EMA seviyesinde. Gün içi işlem hacmi 660,5 milyon dolar. Bu da %3,83 oranında bir kazanç anlamına gelmektedir.

Quant fiyat düzeltme çalışmaları eylül ayının ikinci yarısında başladı. Değerini 250 dolarlık kritik desteğin üzerinde tutabilmek için çok uğraşıyordu. Bununla birlikte, 16 Kasım’da fiyat bu destek seviyesini bile aşmayı başardı. Bu da kripto para biriminde daha derin bir düzeltmeye veya kısa vadeli düşüş eğilimi göstermesine sebep oldu.

Quant 0,786 Fibonacci düzeltme seviyesine veya diğer bir deyişle 145 dolar işaretine düştü. Son birkaç gündür kripto para birimi, birkaç düşük fiyat reddetme mumuyla birlikte bu seviyede yoğun talep baskısı gösterdi. 11 Aralık’ta kripto para birimi gün içerisinde %25 oranında ani bir yükseliş göstererek düşüş trendinin artık tersine döndüğünü gösteriyor.

Kripto para biriminin fiyatı kritik EMA seviyelerinin (50 ve 100) altında işlem görüyor. Bu da yatırımcıların, düşüş eğilimi gösterdiği için temkinli davranmalarına sebep oluyor. Bununla birlikte, boğalar kendi tarafındaki 20 EMA seviyesini geri aldı.

Günlük Göreceli Güç Endeksi değeri de benzer bir toparlanma göstererek piyasa alıcılarını destekledi.

QNT/USDT 4 saatlik grafik incelemesi

Kripto para birimi QNT için bu yeni ralli ile azalan trend çizgisinden gelen dinamik direnç, 189,5 dolar ve 216,6 dolar seviyesindeki iki bazı önemli direnç seviyelerini kırmayı başardı. Bununla birlikte, kripto para birimi şu anda 189,5 dolar seviyesini deneyebilecek bir yeniden test aşamasında.

Quant 4 hour

Geleneksel pivot, QNT/USD grafik seviyeleri ile dikkate değer bir izdiham gösteriyor. Bu pivot seviyelerine göre, kripto para yatırımcıları en yakın direnci 248 dolarda ve ardından 278 dolarda bekleyebilirler. Diğer yandan destek noktaları ise 210 dolar ve 190 dolar seviyeleri.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin