Popüler trader'dan çok kritik Bitcoin tahminleri: Üstte ve altta en kritik seviyeleri açıkladı, BTC'nin nereye gideceğini tek tek anlattı!
Popüler trader'dan çok kritik Bitcoin tahminleri: Üstte ve altta en kritik seviyeleri açıkladı, BTC'nin nereye gideceğini tek tek anlattı!

Popüler trader’dan çok kritik Bitcoin tahminleri: Üstte ve altta en kritik seviyeleri açıkladı, BTC’nin nereye gideceğini tek tek anlattı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler kripto para trader’ı Michaël van de Poppe, yakın vadede Bitcoin’in büyük bir yükselişe hazırlandığını iddia etti.

Bitcoin için kritik seviye neresi?

Kripto stratejisti, 589.200 Twitter takipçisine BTC’nin önemli bir dalgalanmayı körüklemek için 40.300 doları aşması gerektiğini söylüyor.

“Bitcoin dar bir oyun alanına giriyor ve büyük bir harekete hazır.

ABD Doları Endeksi de bir miktar zayıflık gösterdiğinden, yukarı yönde bahse giriyorum.

Kırılması gereken kritik seviye: Önce 40.300 – 40.600 dolar.”

Van de Poppe yeni bir neden şimdi yükseliş eğiliminde olduğunu özetliyor.

“Bitcoin’in fiyat hareketine baktığımızda, tutmamız gereken net bir seviye olduğunu görebiliyoruz, bu da 39 bin dolar seviyesi… Burada gördüğümüz şey, en düşük seviyeyi süpürdüğümüz, 39 bin doları geri kazandığımız… Burada güzel bir yeniden test olursa, desteği teyit ederiz ve oradan da 40.3 bin dolara kadar hızla ilerleriz ki bu çok önemli bir kırılma noktası.

Demek oluyor ki, bu yapıda bir kırılma olacaksa, yükseliş yönlü bir hareket olacak… Yukarı yönde, kritik seviye 40,3 bin dolar, aşağı yönde ise 38,5 bin dolar ve 38 bin dolar. Bu seviyeler test edildi, bu yüzden oraya tekrar ulaşır ve onları aşarsak, piyasaların net yönünde önemli bir itici hareket yaşamamız çok muhtemel.”

Bitcoin bugün 39.000 doların altına düştü ve şu anda 38.948 dolardan işlem görüyor.

“Gerçek aşağı doğru ivme büyük olasılıkla 38 bin dolar kaybedildiğini gerçekleşecek.

O zamana kadar Bitcoin’de pek bir şey görmeyeceğiz”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin