Tornado Cash neden yükseliyor? Son gelişmeler neler?

Popüler DeFi projesi Mart ayı performansıyla göz doldurdu, devamı gelecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Merkezi olmayan finans sistemleri yeniden kendini gösteriyor. Performansıyla göz dolduran DeFi projeleri, iyi bir fiyatlanma yaşadı. En çok tercih edilen bir DeFi projesi ise Mart ayında daha çok dikkat çekti.

DeFi borsası PancakeSwap’ın CAKE tokenı, artan ticaret hacimleri ve sabit bir token yakma oranının desteğiyle geçen ay yükseliş gösterdi. Borsa, Binance’in resmi olarak platformuna entegre etmesinin ardından Mart ayında dikkatleri üzerine çekmişti.

CAKE, Mart ayında yaklaşık %40 arttı ve 4 Nisan Pazartesi günü 10 doları aştı. DeFi projesi, Binance tarafından desteklenen ilk DeFi programıdır ve BEP20 Token standardında alım satımı destekler. Defi Llama’ya göre, platforma kilitlenen toplam değer (TVL) geçen ay yaklaşık 1 milyar dolar artarak Pancake’yi 10. en büyük DeFi borsası haline getirdi.

Ticaret geliri yükseldi, DeFi projesi tokenları yaktı

Borsanın haftalık istatistikleri, geçen haftaya göre işlem ücretlerinde %22’lik bir artış gösteriyor. Bu da 3,7 milyon dolara yükselmesini sağlıyor. Pancake’de daha yüksek miktarda faaliyet olduğunu gösteriyor. Proje ayrıca son iki hafta içinde 13 milyon CAKE veya yaklaşık 21 milyon dolar değerinde varlık yaktı.

WhaleStats’tan gelen veriler ayrıca CAKE’nin Binance Smartchain Whales tarafından en çok tutulan 12. token olduğunu gösterdi. Ancak Mart ayına kadarki güçlü performansına rağmen, token, Nisan 2021’de ulaşılan 46$ civarındaki rekor seviyeden hala %76 aşağısında fiyatlanıyor.

DeFi kurtarma işlemi devam ediyor

DeFi borsaları, Mart ayı boyunca yaygın bir canlanma gördü. Pancake dahil olmak üzere birçok büyük platform, TVL’lerinin ay boyunca çift haneli rakamlara ulaştığını gördü. Son zamanlarda, adaş platformundaki yerel token olan AAVE, TVL’si önemli bir seviye olan 14 milyar doları aştığı için %25 arttı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin