link mucizesi
Link mucizesi devam ediyor: Chainlink top 10’da

Popüler bisiklet yarışında kazananlara 1,5 Bitcoin ödül dağıtılacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Güney Afrika’daki Munga MTB yarışının bu yılki edisyonunda yaklaşık 150 dağ bisikletçisi yarışacak. Aralık ayının ilk haftasında düzenlenecek yarışta her kategoride ilk üç sırada yer alanlar toplam 1,5 Bitcoin para ödülünü paylaşacak.

Üç kategoriden kazananlar 1,5 Bitcoin ödülü bölüşecek

Bitstamp sponsorluğuyla düzenlenen yarışların ilk koşusu 2015 yılında gerçekleşti. Bu yılki etkinliğe Güney Afrika’dan ve dünyanın dört bir yanından bisikletçiler katılacak.

Geçen yılki etkinlik üç kategoriye ayrılıyordu: Erkekler, kadınlar ve gelişim kategorisi. Üçüncü kategoride beyaz olmayan bisikletçiler yarışıyor. Her kategoriye en iyi üç dereceyi alanlar arasında bölüştürülecek 0,5 Bitcoin verilecek. Yani ödülde bu yıl bir değişiklik yok.

1000 kilometreden biraz daha uzun süren parkurda yarışan bisikletçilerin yolda dinlenebilecekleri, yemek yiyebilecekleri ve mekanik yardım alabileceği beş yarış köyü bulunuyor. Ayrıca her 60 ila 90 kilometre arasında su içme noktaları bulunuyor.

Kazananlar BTC veya rand olarak ödül alabilecek

Bitstamp’in “Bitcoin’i para ödülü olarak kullanma” fikriyle geldiğini belirten yarış direktörü Alex Harris, eski ödülün BTC eşdeğerine dönüştürüldüğünü duyurdu.

Bu arada Harris, ödül parasını kazananlara dağıtma sürecini de açıkladı. Güney Afrika Rezerv Bankası’nın (SARB) kripto para birimi düzenlemelerini formüle etmediğinden, “1,5 Bitcoin bir Munga Bitstamp hesabına gidiyor.” dedi. Ödül kazananlar ödülü BTC olarak hesaplarında tutabiliyor veya yarış yönetiminden bu BTC’leri satarak kendilerine Güney Afrika randı cinsinden ödül vermelerini talep edebiliyor.

Bu arada bu ay yüzde 230 artan bir DeFi tokeni Binance’te listelendi. Buradaki haberimizden detayları okuyabilirsiniz.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin