featured

Popüler analistten heyecanlandıran XRP yorumu: “Kritik direnç nihayet kırılacak”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Egrag Crypto adlı bir kripto analisti, yakın tarihte paylaştığı bir tweet’te XRP fiyatının 0,80 dolar civarında büyük bir dirençle karşı karşıya olduğu belirtti. Analist, gözde altcoin’in fiyatının 0,80 dolar seviyesini nihayet aşacağını düşündüğünü belirtti.

XRP son 24 aatte %0,30 oranında bir artış kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 0,5263 dolar civarında işlem görüyor.

Yakın tarihli bir Twitter gönderisinde, kripto analisti Egrag Crypto, XRP’nin son birkaç hafta içinde yükseliş eğilimi gösterdiğine ve sürekli olarak 20 haftalık hareketli ortalamanın üzerinde kapandığına değindi. Ancak yatırımcıların yakından takip etmesi gereken 0,80 dolar seviyesinde önemli bir direnç i bulunuyor.

Analist, bunun önceki döngüde 0,008 dolar civarında gözlemlenen davranışı anımsattığına dikkat çekti. Egrag Crypto tarafından “‘Nihai Uyanma Hattı” olarak adlandırılan bu kritik seviyeyi aşmak, devam eden XRP ve SEC davasıyla ilgili olumlu haberlerden kaynaklanabilecek önemli bir ivme gerektiriyor.

Bir arıza gerçekleşebilir

Şimdi asıl soru, gözde altcoin’in fiyatının 0,80 dolar seviyesinin üzerinde bir kapanış gerçekleştirip gerçekleştiremeyeceğidir. Burada bir kırılma yerine konsolidasyon gerçekleşmesi yatırımcıların canını sıkabilir.

XRP

CoinMarketCap, verilerine göre fiyat son 24 saatte yalnızca %0,30 oranında bir yükseliş kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 0,5263 dolar civarında işlem görüyor. Sonuç olarak XRP, piyasa liderleri olan Bitcoin (BTC) ve Ethereum’a (ETH) karşı sırasıyla yaklaşık %0,42 ve %0,40 oranlarında güçlenmeyi başardı.

Altcoin, haftalık grafiği %11,21’lik bir yükseliş ile kapandığı için olumlu gelişmelerin devam ettiği söylenebilir. Bu arada 24 saatlik işlem hacmi, geçen haftaya kıyasla %30’luk bir düşüş kaydetti ve şu anda 593,361,829 dolar.

27,361,214,847 dolarlık piyasa değerine sahip olan XRP, kripto para birimleri arasındaki genel sıralamada 6. sırada yer alıyor.

CoinEdition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin